Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan anyuka aki a Brendon...

Van olyan anyuka aki a Brendonban sokszor vásárol?

Figyelt kérdés
A minap betévedtem,és elgondolkodtam rajt,hogy vajon miből tartja fenn magát az áruház,mert elképesztő árak vannak.Ruhát kerestem a fiamnak,de borzasztó áron kínálják.Jó,nem mondom hogy soha nem vásároltam ott,néha van ami akciós,és jó áron van(pl,kádat és kiságyat vettünk jó áron ott).De nem hiszem hogy magyar országon élő családok megengedhetik maguknak,hogy ott ruháztassák a babát.És ezt nem azért írom,mert hű de szegény család lennénk,de szerintem pofátlanság ilyen árat kiírni...
2009. okt. 7. 15:15
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Én elég sokszor vásároltam ott. Szerintem a bútor és a ruha drága. Én ott vettem nagyon sok mindent olcsón. Itt mindenki azt hangoztatja, hogy milyen drága, mikor sokkal drágábban veszik meg a dolgokat máshol. Sok játékot, kádat, mérleget, kengurut vásároltam ott.
2009. okt. 7. 15:22
 2/5 A kérdező kommentje:
háát szerintem interneten keresztül rendelni sokkal olcsóbb.Én most a babakocsikat néztem,ruhákat.Szerintem durva árak vannak!
2009. okt. 7. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy példa:

Brendonban néztem esernyőt babakocsira, volt is 11 ezer forintért.

Aztán a Turbo kölyökben vettem 2 ezer forintért.

Baromi drága hely a Brendon, még az outlet-jük is.

2009. okt. 7. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
Hááát,mi a nagyobb dolgokat vettük ott,mert máshol nem volt(és én ragaszkodtam hozzá)Pl.Graco Quattro Tour babakocsiból nekem a narancssárga tetszett.Csak itt lehetett kapni,mert megvásárolták a kizárólagos értékesítési jogot(erre a színre!)Az autósülést is itt vettük(BébéConfort Axiss)mert ők a forgalmazók.A hinta kukacuk(Charlie)amit szintén csak itt lehet venni...és még van pár dolog.Ruhát még soha nem vettem(se magamnak,se a babának)a Brendonban,de nem is fogok.
2009. okt. 7. 16:20
 5/5 anonim ***** válasza:
szerintem is drága. Mi átlagos család vagyunk, babaruhát általában a Tesco-ban vásárolunk, meg vagyunk vele elégedve. Egy-két játékot vettem még amikor nagyon pici volt a fiam (most 14 hós), de megbántam, mert volt, ami 990 Ft volt a Brendonban, mellette az interspar-ban teljesen ugyanaz 390 Ft. Szóval, máshol tényleg olcsóbb. Én neten nem rendeltem még, de sok bababolt és nagyáruház is van, ahol lehet jól vásárolni.
2009. okt. 7. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!