11/15 A kérdező kommentje:
KISLÁNY!!!!! :-)
2013. jún. 3. 09:04
12/15 anonim válasza:
En boglarka vagyok es uuutalom.szerintem semmi erzelem nincs benne.a becezese is.bogi,jaj.mintha valami erzeketlen tusko lennek.:D de a lenyeg,hogy nektek tetszen:) es a bebi leendo szemelyisegetol is fugg a dolog,hogy jo lesz-e,bar ezt meg nem tudhatja senki.ismerek 4 agotat,mind eleg fura lany,viszont az otodik nagyon jo fej,es nem is tudnam mas nevvel elkepzelni:D
13/15 A kérdező kommentje:
kedves utolsó : szerintem gyönyörű neved van :-) nekem a Bogi becézés a legszebb becenév :-) magát a szót, a nevet, olyan jó kimondani, olyan, mintha megölelnéd az illetőt közben :-) lehet, hogy így furán hangzik, de most, hogy 4D-n láttam az én kislányomat, kimondtam, hogy igen, ő Boglárka, olyan fantasztikus volt!!! :-)
2013. jún. 3. 19:26
14/15 anonim válasza:
Jaj, sorry kérdező, nem akartalak megbántani, örülök, hogy neked tetszik :D
A te kislányod biztos nem olyan lesz, mint az én osztálytársam. Ő depis, hisztis volt egyben, mindig mindent megakapott, meg mindig sminkelnie kellett magát, mert anélkül egy totál bányarém volt. Na, nekem ez ugrik be a Boglárkáról.
Gratulálok a kislányodhoz!! :))
15/15 anonim válasza:
Sziasztok! Ici-picit régi a kérdés! :) De most én vagyok abban a helyzetben amiben a kérdező volt! Nagy favorit a Boglárka nálunk, és ha lányunk lesz, így fogják hívni! Van már egy fiunk...ugyhogy nagyon izgulok! Annyira szeretném én is leírni, hogy kislányom lesz! :) Még pár hét, és kiderül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!