Babagyártás kötelezően. Elveszett a varázs?
Figyelt kérdés
A helyzet, hogy 33 éves vagyok, a férjem 34. 2,5 éve próbálok teherbe esni, és nem megy. Orvosilag elvileg semmi nem akadályozza (mindketten voltunk mindenféle vizsgálaton, nőgyógyász, endokrinológus, hormonvizsgálatok, ondóvizsgálat stb. elvileg minden rendben). Az első évben óriási varázs, lelkesedés, 2 naponta amúgy is szexeltünk. Aztán a csalódottság, most a kötelező szexek, és semmi kedvem az egészhez. Sz**nak érzem magam, hogy erre sem vagyok képes. Volt valaki így? Jó lenne beszélgetni kicsit. (A dokim 3 év sikertelen próbálkozás után küld lombikra)2013. máj. 31. 08:33
11/11 anonim válasza:
én is írtam egy apró tippet privátban, ami nálunk mindkét gyereknél működött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!