Milla vagy Jonka?
Figyelt kérdés
Ez a két név maradt fent a rostán, nem írtam el, tényleg Jonka!2013. máj. 30. 15:47
12/21 anonim válasza:
4-es vagyok. Nincsen semmi bajom a Millával sem csak engem nem fogott meg ennyi. :) Nem mondtam h csúnya nevek de nem adnám ennyi. :) Azért írtam ha választani kellene a Milla lenne. A Jonka olyan mintha el lenne írva a Janka. :)
14/21 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2013. máj. 30. 15:59
15/21 anonim válasza:
Egyik sem tetszik. Ha nagyon muszáj választani, akkor Milla, de ez sem az igazi.
16/21 anonim válasza:
A kettő közül a Milla jobban tetszik. (Esetleg úgy, hogy Amilla?)
17/21 piriiiiii válasza:
Szerintem Jonka semmiképp. Egy másik országban talán... A Milla is elég furcsa. Hát egyik sem épp magyar fülnek való. :)
18/21 anonim válasza:
Szerintem is Milla.....a Jonka nekem nem jön be, a Janka már igen :)
20/21 anonim válasza:
Nekem úgy általában nem tetszenek, ezek az újkeletű ismeretlen nevek, de ez a Jonka nagyon szép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!