Szerintetek megfelelő ez a babakocsi?
Most fogszuletni az elso babam.Nem tudom ,hogy ez meg e felel.
[link] ebben a színben: [link] + még bébihordót is megvenném hozzá.

Nekem ez a lila nagyo nem tetszik...
A zöldek jobb a színe.
Amiért nem venném, a láb részénél anyag, ezért mindig sáros lenne, vagy koszos a cipőtől.
Nagyon nagy babakocsi, ez az egész csomagtartót elfoglalja.
Az éjszakai fény nagyon giccsessé teszi.

Szia! Mi a héten vettük meg a Maxi-Cosi babakocsinkhoz a hordozót és a mózest.
Csak jót tudok mondani erről a babakocsiról. Amit fontos tudni, hogy irgalmatlan nehéz, és nagy kocsi, de nekünk családi házunk van, így ez nem gond.
Amit linkeltél az már az újabb fajta, ami nem sokkal tér el a régebbitől (tömör gumi).
A régebbit sokkal szebbnek találom az ülése miatt.
Szerintem nem fogod megbánni, ha ezt választod. Vagyis a terepviszonytól függ.

de most komolyan
miért kell ekkora nagy babakocsikat venni ???
1 szinte más nem fér a csomagtartóba ha berakod
2 tömegközlekedés ????
hogyan rakod ezt fel pl egy buszra aminek 3 magas lépcsője van ???
tessék már praktikusan gondolkodni és nem csak a divatot majmolni
pl ha télen a gyerekkel eceterával együtt is olyan könnyű mint üresen ???

Kedves előző!
1. Nagy a csomagtartónk, bőven elfér benne a babakocsi.
2. Nem tömegközlekedünk. Falun élünk, bár nincs messze a város, mindig rendelkezésre áll kocsi.
És igen, télen a nagy kerekek miatt sokkal könnyebb vele az élet, mint egy könnyő, kisebb kerekű kocsikkal.
És nem a divatot majmolom, én személy szerint, csupán olyan kocsit akartam vásárolni, ami biztosan túléli majd a tesót is.
Egyébként mi ez a kötekedő hangsúly? Mindenki olyan babakocsit vesz, amilyet szeretne, vagy amilyet megengedhet magának.

Elsô vagyok. Nem jó a maxi cosi , Nagyon bànom már hogy azt vett a lányomnak! Az első kereke egy idő után nem bolygósítható, és ha tolod, keresztbe áll, aztán se előre, se hátra, s 18.000 egy új kerék hozzá! Eladni nem tudom, senkinek sem kell...
A kapaszkodója is csak útban van, macerás bele ültetni a gyereket, később pedig ne tud tőle egyedül beszállni!
Most a fiamnak quinny senzzt vettem, eddig minden oké vele... Bízom íg is marad!
Barátnőm bugaboot vett, az még egy jó kocsi!!!

Szia!
Érdekes, amiket írsz. Én használtan vettem, és semmi, de semmi baja nincs a kerekeinek.
A kapaszkodót meg egy húzásra ki lehet venni, ha zavar. Nem értem, mi vele a probléma.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!