Kinek mi a véleménye a pharmatex készítményekről?
pesszárium? azért nem csak háromféle eszköz van.
Egyébként az én ismerősi körömben 3-an estek teherbe pharmatex mellett.. Szülésznőm mondta, hogy náluk eü-ben használnak egy kifejezést: "Pharmatex- baba" Szerntem ez mindent elmond
Sokáig én sem hittem abban, hogy nem biztonságos, úgy gondoltam, hogy biztosan bénák voltak, akik mellette estek teherbe.
De persze azután velünk is megtörtént, minden gondosságunk ellenére, ráadásul éppen akkor, amikor 5,5 év után ismét elkezdtem dolgozni. Missed ab. lett a vége, mert elhalt a baba...
Én is pharmatex hüvelytabletta használata mellett/ellenére estem teherbe. Ráadásul használat közben engem is csípett, meg páromat is. :( Én sem akartam gyógyszert szintén hízás miatt, hüvelygyűrű is hormontartalom miatt kilőve. Én pesszáriumot akartam felíratni az orvossal, de az körberöhögött, hogy minek akarok ilyen középkori módszert, és nem írta ki. :( Kár, hogy az óvszer nálatok nem járható út, mi azt használunk, meg megszakításost.
Bocs az off-ért, de ez a "pharmatex-baby" kifejezés durva. Ez alapján akkor igen nagy százalékban előfordult teherbe esés a használata mellett, csak nem ez a cél?! :O
Engem csípett, nem is használtuk sokat, anyukám pedig 47 évesen lett hüvelykúp mellett terhes (pedig ilyen idősen már nem egyszerű)
Nekem a dokim a hüvelygyűrűt ajánlotta. Egyébként a pesszárium mért lenne "középkori"? Csak épp az sem túl biztonságos.
Lehet, hogy fogamzásgátló hormonos cucc, de a pharmatex meg:
1. kémiai szer, allergiát is kiválthat, csíp, folyik, gusztustalan
2. könnyű teherbe esni mellette
Én inkább maradok a tabinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!