Milyen házi praktikát tudnátok ajánlani arra, hogy megjöjjön végre a menstruációm?
Amúgy rendszeres, 29. napos ciklusom 3-4 alkalommal 34 naposra nyúlt. Most is erre számítottam, de már a 36. napon vagyok. Nagyon meg kéne jönnie, mert jövő héten elutazunk, így is számoltam...
Segítenétek? Tudom, hogy nem biztos, hogy megfelelő helyre írtam, de itt sokkal normálisabb válaszolók vannak.
Mastodynon cseppek. Sajnos, nem azonnali a hatás, viszont segít rendezni a ciklust.
Tutira nem vagy terhes? Én a helyedben ellőnék egy tesztet.
Nem vagyok, az előző hónapban, meg előtte is ez volt, csak most már unom. Ha terhes vagyok, azt nagyon hamar érzem is, de most szinte nulla az esélye...
Viszont olvastam a rozmaring teáról, és rettenetes az íze, de ittam két bögrével, és ezerrel csináltam az Aviva pánikgyakorlatot, amit ezen az oldalon találtam egy válaszban. Most jött meg! :)
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Ha nem áll helyre, megyek orvoshoz jövő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!