Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A CCC cipőboltokban milyen...

A CCC cipőboltokban milyen minőségű gyereklábbeliket lehet kapni?

Figyelt kérdés

Nálunk most nyílt ilyen bolt. Nem tudom, hogy csak nálunk vagy az egész országban új?

Úgy tudom, sok gyerekcipőt árulnak. Márkásak? Milyen minőségűek?

2013. máj. 22. 10:45
 1/2 anonim válasza:
Az egész országban új, tavaly októberben nyíltak az első ilyen boltok. A lengyel bőrcipőik jó minőségűek, ritkán van baj velük,tízezer körüliek. Nagyon sok gyerekcipőjük kínai gyártmány. Ezek olcsóbbak (kétezertől felfelé), de örülj, ha kibír két hónapot... De van a gyér minőségnek előnye is: visszaviszed (mindent visszavesznek, főleg ha balhézol is), és ha nem a pénzt kéred vissza, levásárolhatod. Úgyhogy minimális befektetéssel lehet mindig új cipője a gyereknek. A barátnőm egy ilyen boltban dolgozik, megmutatta a raktárt; legalább kétszáz hibás cipő volt benne, másfél hónap alatt hozták vissza a vásárlók!
2013. máj. 22. 11:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Mi vettünk itt a kislányomnak egy bőr szandit 5500 Ft-ért, ami nem olyan olcsó, de még így is kevesebb, mint más márkák. Semmi bajunk nem volt vele, teljesen meg voltam vele elégedve. Mondjuk gyorsan kinőtte, de hát ez nem a cipő hibája.

Ami nekem nem tetszett, hogy a gyerekcipők 80%-ában van harántemelő. Kevés olyan darabot lehet találni, amiben nincs.

2013. máj. 22. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!