A ti párltok is passzívvá vált?
Figyelt kérdés
Meddőségibe járunk és azóta nem nyúl hozzám.Ez tart egy ideje.Mit tegyek?Beszélni nem hajlandó.2013. máj. 21. 06:33
1/5 anonim válasza:
Én pcos vagyok. Tudja hogy nehezen fog összejönni a baba. De bízunk benne hogy majd megadatik egyszer. Ő elfogadott így. És ha elkesetedek akkor mindig mellettem áll. Nállunk ilyen gond nem volt.
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg teljesen rá vagy görcsölve a babaprogramra, és elvesztette a varázsát a szeretkezés.
3/5 A kérdező kommentje:
Bennem is ez merült fel,mert próbálja kedveskedéssel kompenzálni.Persze ez nem megoldás.Én még embert nem láttam ennyire görcsölni valamiért.
2013. máj. 21. 07:35
4/5 anonim válasza:
Én is PCOS vagyok, sokáig nem próbálkoztunk, kezelésre koncentráltunk. Aztán mikor belevágtunk a próbálkozásba, elmentünk nyaralni (február volt, de hát akkor volt rá idő:), istenien éreztük magunkat, nem gondolkodtunk, sportoltunk, finomakat vacsoráztunk, új dolgokat próbáltunk ki, és mellesleg szeretkeztünk is. Első hónapban sikerült. Nektek is a kikapcsolódást javaslom. Találjatok oylan programokat, aminek semmi köze a gyerekhez, és csak a férfit és nőt keressétek a másikban! Beválik! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Ez remek ötlet.Egy alkalmas pillanatban elővezetem.:-)
Gratulálok nektek a babához!
Köszönöm!
2013. máj. 21. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!