Remig névről vélemények?
Szia!
Érdekes név , nem "rossz" de vezetéknévtől függ. Pl. Kovács Remig-így nem annyira jó.
Nekem ez a véleményem. Csak annyit szeretnék még írni, hogy mivel nincs odaírva, hogy csakis tetsző válaszokat írjunk, ezért ne pontozzon le, akinek ez a név nagyon szuper, mert mi is unjuk! :) köszi!
Nem tetszik.És csufolhatjàk akàr Remig-remeg...
Igaz soha nem hallottam ezt a nevet.
A Remig férfinév valószínűleg a latin Remigius név rövidülése. Jelentése: hajós, evezős.
Nem tetszik :(
Furcsa ,de azért mert nem megszokott név, biztos hogy nem lesz belőle 66 belőle az osztályában amikor suliba megy:-)
nekem tetszenek a különleges, egyedi nevek, és akiket, nem a vezeték név alapján tudok beazonosítani (mert van belőle ezer db az ismerősi körömben).
Mondjuk nem véletlen, hogy a többség számára ismeretlen Békefi Remig neve. Nem elsősorban történész, hanem neveléstörténész, illetve cisztercita pap is volt.
Ha nem a szakmámba vágna, én sem tudnék róla semmit.
Amúgy nekem nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!