Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Remig névről vélemények?

Remig névről vélemények?

Figyelt kérdés
(aki már unja az ilyen kérdéseket,az NE válaszoljon,mert már mi is unjuk az ilyen válaszokat.köszönöm)
2009. okt. 3. 11:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Még nem is hallottam ezt a nevet. Nekem nem tetszik. Nem is tudom, olyan fura, idegen.
2009. okt. 3. 11:04
 2/14 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Érdekes név , nem "rossz" de vezetéknévtől függ. Pl. Kovács Remig-így nem annyira jó.

Nekem ez a véleményem. Csak annyit szeretnék még írni, hogy mivel nincs odaírva, hogy csakis tetsző válaszokat írjunk, ezért ne pontozzon le, akinek ez a név nagyon szuper, mert mi is unjuk! :) köszi!

2009. okt. 3. 11:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik.És csufolhatjàk akàr Remig-remeg...

Igaz soha nem hallottam ezt a nevet.

2009. okt. 3. 11:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez fiu vagy lánynév?
2009. okt. 3. 11:42
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

A Remig férfinév valószínűleg a latin Remigius név rövidülése. Jelentése: hajós, evezős.

Nem tetszik :(

2009. okt. 3. 11:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Első hallásra nem is tudtam, fiú-e vagy lánynév, de gondoltam, hogy fiú. Számomra olyan, mintha valami fura rövidítés lenne. Szem.ig. Vagy hasonló. Nekem nem tetszik. De ezzel természetesen nem leszóllak, csak a véleményemet mondom!
2009. okt. 3. 12:22
 7/14 A kérdező kommentje:
Békefi Remig történész mindenki számára ismeretlen??Amúgy köszi!
2009. okt. 3. 12:28
 8/14 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ismeretlen a törénész is és a név is sajna. Nem tetszik.
2009. okt. 3. 12:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa ,de azért mert nem megszokott név, biztos hogy nem lesz belőle 66 belőle az osztályában amikor suliba megy:-)

nekem tetszenek a különleges, egyedi nevek, és akiket, nem a vezeték név alapján tudok beazonosítani (mert van belőle ezer db az ismerősi körömben).

2009. okt. 3. 13:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk nem véletlen, hogy a többség számára ismeretlen Békefi Remig neve. Nem elsősorban történész, hanem neveléstörténész, illetve cisztercita pap is volt.

Ha nem a szakmámba vágna, én sem tudnék róla semmit.

Amúgy nekem nem tetszik.

2009. okt. 3. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!