Nyugaton élő anyukák. Hold érdemes arra felé letelepedni, házat venni?
Figyelt kérdés
Mi keleten élünk Miskolcon egyenlőre. Terveink közt szerepel nyugatra költözni, Vas vagy Győr-Moson-Sopron megyébe.Nagyon nem vagyunk arra felé ismerősek és fogalmunk sincs melyik lehet a jó környék, bár a pénztárcánk sem engedné meg a luxust azért. Nézegettem hirdetéseket és láttam több olyat ami tetszett és árban sem volt annyira durva. Kapuváron van. Az milyen hely? Tudtok esetleg ajánlani olyan várost ami nem cig@@nytelep, de nem is 30 milla egy ház. Családi házban gondolkodunk.2013. máj. 16. 14:12
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed.Ez egyenlőre csak terv, mert több dolog hiányzik hozzá.. többek között a tőke amit ősszel kezdünk összegyűjteni nagy erőkkel! Párom messzire igazol sajna, de muszáj :/ Az itteni házunkat is csak jövőre hirdetjük meg, szóval nem aktuális még. Csak érdeklődtem, mert szemezgettünk a hirdetések közt és rájöttünk, hogy tök ismeretlen arrafelé minden. :P Köszi még egyszer a segítséged!:)
2013. jún. 1. 22:08
12/13 anonim válasza:
Én azt hittem a közeljövőben szeretnétek költözni,ezért is kérdeztem rá!
Remélem sikerül egy jó helyet kifognotok!Szép helyek vannak erre felé és szerencsére nem sok hely van ahol sok rézbőrű van!!
Na,minden jót nektek,sok sikert az új élethez!! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönjük, aranyos vagy!Neked is minden jót, szép életet!:)
2013. jún. 4. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!