3 év után abbahagytam a fogamzásgátlót, azóta nem állt vissza a ciklusom, még beállhat?
Figyelt kérdés
A gyógyszer előtt mindig 25-26 naposak voltak a ciklusaim. Az abbahagyása után az első hónapban 24 napra jött meg,most meg 33. napon. El vagyok keseredve,két hónap múlva kezdenénk próbálkozni. Volt így másnak is? Sikerült a teherbeesés?2013. máj. 10. 12:03
1/1 anonim válasza:
Ha hormonalis preparatumokat szedtel, akkor valoszinuleg azert van zavarod a havi ciklusban, mert az a hormon, amely kihatott az anovulacios( menstruacios kihagyas)ciklusra, meg mindig bolygatja a hormonjaidat.Pontosan nem tudom milyen tablettat szedtel, de valoszinuleg ez lehet a hatterben.Ne aggodj, szerintem idovel meg fog jonni, es rendszeresse valik.Valoszinuleg az miatt van, mert a hormonhaztartasodat megzavarta a fogamzasgatlo szedese.Ha 35 naptol tovabb tart legalabb 3 honapban a menstruacio, akkor mindenkeppen javasolt a ginekologushoz menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!