Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzetek van így hónap...

Mennyi pénzetek van így hónap végén?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

3500 Ft, húúú, én egész jól állok!

Igaz, nem mertem ma reggel a boltban venni a gyereknek kiflit és krémtúrót, mert ki tudja mi jöhet még, míg jön a zsozsó. De azért reggeliztünk, így is, neki ugyanolyan változatos volt az itthoni dolgokból a kaja (tejbegríz).

2009. szept. 30. 12:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt 60 forint (!) volt, de tegnap óta van férjem fizuja. Gyereknek minden megvan (pelus, tápszer, gripe water,ezekre mindig elkülönítjük). Kettőnk bevétele 200 ezer forint, mégis -60 ezerrel vagyunk csekkekkel (+tel. számla). De hát lakáshitel, diákhitel, stb... Magunkra SEMMIT nem költünk, a múltkor már a samponnak is örültem, amit magamnak vettem ... :S
2009. szept. 30. 21:47
 13/14 anonim válasza:
2-300 ezer forint a szarabb hónapokba.
2010. aug. 16. 01:22
 14/14 anonim válasza:
miden meg van... 60.000
2010. okt. 27. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!