Szerintetek szép ez a név?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy számomra az igazi nagybetűs NŐ Jennifer Lopez. Lassan 10 éve nagy rajongója vagyok. Szerintem ő egy igazi nő, és a neve is nagyon tetszik. Határozott, szexis, illik hozzá. Szeretném a 4 hónap múlva születendő kislányomnak is ezt a nevet adni, mert nagyon tetszik, viszont életemben volt ismertségem néhány Dzsenifer nevű lánnyal, és nagyon taszítónak találtam őket, ezért ennyi kétségem van a névvel kapcsolatban. Ettől függetlenül, akiknek nincs semmi rossz élményük Dzsenifer nevezetű
hölgyekkel, Ti mit gondoltok, szép ez a név? :)
2013. máj. 7. 21:47
1/13 anonim válasza:
Maga a név szép, de itthon ebben a formába leírva hülyén néz ki/hangzik. És, már bocs, de ezt cigányok szokták adni a gyerekeiknek. Találj valami mást helyette.
2/13 anonim válasza:
Nekem nincs "rossz tapasztalatom",de nem adnám,mert nem tetszik.
3/13 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a név. Az angol sem igazán (szóval valahol kint élnék/külföldi lennék sem adnám) Magyarosan írva pedig szerintem borzalmas:)
4/13 anonim válasza:
Tényleg igaz hogy a romák előszeretettel adják ezt a gyerekeiknek.
Talán nézz szét az anyakönyveztethető nevek között,hátha találsz hasonlót.
6/13 anonim válasza:
A maga eredeti formájában nincs probléma vele, de dzs-vel szörnyen néz ki. Én nem adnám a lányomnak. (Ha Amerikában élnénk, vagy angol nyelvterületen, akkor sem, mert vannak szép nemzetközi nevek, amik jobban tetszenek.)
7/13 anonim válasza:
Dzsenna,Dzsenni ezek is női nevek,jobban hangzanak
8/13 Jégtánc válasza:
Szép név csak nem magyarosítva.
9/13 anonim válasza:
Szép név, külföldön. Egy magyar DZs-s Dzsenifer elég gáz. Soha az életben nem adnám ezt a nevet a gyerekemnek. És ha Piper Perabo rajongó vagyok, akkor hivjam Pipernek? Ugyanmár! Szakadjunk el a tv-től,rádiótól egy kicsit és gondoljunk bele, hogy annak a szegény MAGYAR gyereknek ezzel kell leélnie az egész életét! Dönts úgy, hogy ne nehezítsd ezt meg neki!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 7. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!