1,5 éves gyerek miért nem ihat otthon, citromból és kevés cukarral készült limonádét?
nem tudom....a kisfiamnak én csináltam már limonádét... (kevés cukrosat)
ebben szerintem nincs semmi rossz, ha nem állandóan ezt issza
Mi itthon sokat iszunk ilyen melegben, a lányunk kért és ízlett neki. Nincs benne sok cukor, akkor nem is lenne igazán jó szomjoltó, pont a lényegét veszítené el.
A játszótéren szóltak meg miatta.
Nekem tavaly nyáron pont a védőnő javasolta, hogy próbáljak a fiamnak limonádét adni pici cukorral, mert a vizet nem volt hajlandó meginni. Mondjuk, mint kiderült a limonádét sem, de az más kérdés. :) Nem volt még akkor 1 éves sem.
Semmi baja nem lesz tőle, a játszóteres anyukák nagyon okosak, mindenkinél mindent jobban tudnak.......
Szerintem alkalmanként nincsen vele semmi gond, ha nem túl édes! Hiszen a babáknak készült üdítőkben is van cukor, azért fölösleges olyan szélsőségesnek lenni, mértékkel szinte mindent szabad.
Ha nem issza meg a vizet, csak meg kell itatni valamivel. Az én lányom is sokáig megitta a vizet, szerette, aztán minél több ízzel ismerkedett meg, kb 10 hónaposan már hallani sem akart róla.
Az más dolog, hogy ha én ilyesmit adok neki, akkor inkább csinálok neki külön gyümölcscukorral, az egy kicsit egészségesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!