Van itt olyan, aki új munkahelyet szerzett, és viszonylag hamar teherbe esett? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
2 éve történt...
Amikor odamentem dolgozni, rá 3 hétre teszteltem pozitívat. Ekkor kellett mennem orvosi alkalmasságira is, de ott ugye nem tudták kideríteni a babát. Ekkor még megbízási szerződéssel dolgoztam a cégnél. Miután az 1 hónapos megbízás letelt, akkor kezdődött a 3 hónap próbaidő. Nem voltam hányós, csak émelyegtem, hányingerem volt, de ezt evéssel tudtam csillapítani. A pocakom sem volt nagy.
Olyan dokit kerestem, aki meló után fogadott. És ott volt a melótól 100 méterre:)
Amikor a 3 hónap próbaidő letelt, véglegesítve lettem. El akartam mondani a babát. Dolgoztam volna még, amíg tudtam, de sajnos úgy kellett bejelentem a hírt, hogy táppénzre kell mennem. Ekkor voltam 20-21 hetes, és elkezdett kinyílni a méhszájam.
Hát, mit ne mondjak, nem vigyorgott a főnököm a hír hallatán. A legtöbbben persze gratuláltak, meg örültek és dícsértek, hogy jól csináltam, hisz tudták hogy egy olyan kolléganő mellett nem könnyű eleve létezni, akivel együtt voltam az irodában.
Azóta már a második babát várom, már szóltam a főnökömnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!