Vállalnál 25 év alatt gyermeket (férfi pár 30), ha havi 330-350ezer forint bevételetek lenne már a baba születése után, saját autóval, de albérletbe?
8-as, szerintem lehetetlenség így általánosítani.
9-es, egy nagyon fontos dolgot még nem tapasztaltam meg, az anyaságot :) Amúgy még egy valami van, de arra már megvan a pontos terv,egyáltalán nem gátolja a gyermekvállalás. És persze az embernek mindig lesznek új,a gyerektől független céljai,dehát hál' Istennek, sosem voltam egy nyugton ülős valaki!
Én úgy gondolom, hogy 24 évesen ideális a babavállalás akár albiba, akár sajátba.
Tudod, mindig lesznek olyanok, akik a másikat megszólják.
Van minden ember életében fontossági sorrend. Ház, kocsi, félretett pénz, stb. De ha mindenki erre várna, akkor csak a gazdagok vállalnának gyereket. És tudod mit látok magam körül? Hogy a gazdagok gyorsan letudják a 2 gyereket, aztán kész. Akárkit kérdeztem a gazdagabbak közül, senki nem akar harmadikat. Az egyik ezért, a másik azért. Pedig ők azok, akik megengedhetik a babysittert, magán orvost és sorolhatnám.
24 éves vagyok, lassan 20hkm. Érettnek tartom magam a gyermekvállalásra. Felesleges általánosítani, aki meg azt teszi inkább magában gondolkodjon el.
Persze, az is egy vélemény, de ne általánosítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!