Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalat az Elevitről?

Mi a tapasztalat az Elevitről?

Figyelt kérdés
Még csak néhány napja szedem, most tervezzük a babát. Hááát, mit ne mondjak, nekem nagyon kemény lett tőle a székletem. Nincs szorulásom, csak kemény. Ma egy kicsit megijedtem, mert a nagydolog után vér is volt a wcpapíron, szétrepesztette a lukam. Más is járt már így? Most mit tegyek? Hagyjam abba? Lehet ebből baj?
2009. szept. 27. 21:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Én soha nem szednék elevitet, de hatásos a reklámja, ezért mindenki szedi.
2009. szept. 27. 21:31
 2/16 anonim ***** válasza:
97%

Én orvosi javaslatra szedem, nem túl szívesen. Nekem is keményíti!!!

Próbálj ki más terhesvitamint szerintem.

2009. szept. 27. 21:33
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is szedtem, már akkor is mikor csak babát terveztünk. Már az első hónapban terhes lettem:) Viszont utána már nem nagyon tudtam, mivel hánytam tőle. A dokim azt mondta, hogy heti 2-t vegyek be. Így sem volt jó. Ugyhogy én semmit nem szedtem, egészséges gyermekeim vannak. A fiam 4500 g, és 58 centivel, a kislányom 3000 g és 55 cm volt. Elevit nélkül:)
2009. szept. 27. 21:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

szia,

én csak akkor szedtem amikor terhes lettem, az első babánál nem volt gond vele, de most a második terhességnél állandóan hányok tőle, pedig már a 20 hetet taposom

kipróbáltam a gravidát is, ez jobb

kemény székletem nem volt tőle

2009. szept. 27. 21:42
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is szedtem de csak 4 hétig, mert nekem is nagyon kemény lett a székletem. Utána abbahagytam. A védőnőm azt mondta hogy az is jó ha csak eddig szedtem. Tehát abbahagytam. És láss csodát egy egészséges kislánynak adtam életet. Esetleg még kipróbálhatod a Gravidát!
2009. szept. 27. 21:44
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egyél műzlit és ami lazítja a székletet,nekem mondjuk a műzli jött be.De van a Centumnak is van terhes vitaminja vagy a Hipp Natal.

2009. szept. 27. 22:40
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Válts másikra! Nem érdemes szenvedni amiatt, hogy tele van vassal!!! Ne akarj idő előtt aranyeret, épp elég lesz, ha kijön a terhesség alatt...

Van ezermillió más: Centrum Materna, Prenatal, Eurovit féle Pregnavit, Gravida, stb! DE: amíg úgysincs baba, felesleges ilyen lóadagú bombákkal tömni magad, szedj sima Actival-t, vagy Supradyn-t, vagy Centrumot. A sima multivitamint ajánlotta nekem is a dokim, de nem csak terhesség előtt, hanem már babával is!!!

Feleslegesen nagy adag, én nemterhesen is hánytam a Gravidától, pl.!

Ez a kismamavitamin csak egy marketingfogás, nézz el az Ikea-ba, vagy akárhova, és ott is, ha úgy veszed, hogy pelenkázószekrény, akkor 30e ft, ha úgy, hogy kommód, akkor 8e! Na, a terhesvitamin ugyanilyen!

Ha csak jódot veszel magadnak, meg C vitamint, valamint folsavat, akkor is minden rendben lesz! Ez a 3 nagyon fontos, de a baba megfoganása előtt a folsav a legfontosabb. Én azt szedtem, napi 1 3 mg-osat. Semmi mást.

Ha meg valamiben hiányod lesz, azt úgyis a vérkép kimutatja majd, és külön ír fel a doki vas, - magnézium, -vagy kálciumtablettát, stb.

2009. szept. 28. 09:47
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Én csak teherbeesés előtt szedtem, miután terhes lettem az orvosom nem javasolta. De a sok vas miatt igencsak fekete volt a széklet tőle! Sokan panaszkodnak, hogy étvágyfokozó is.
2009. szept. 28. 11:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom tőle, csak hányingerem van, ezért mindig este, lefekvés előtt veszem be.
2009. szept. 28. 16:56
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld, hogy minden másnap veszed csak be, ha úgyse jó válts.
2009. szept. 30. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!