Támogatott tanfolyam kismamáknak?
Figyelt kérdés
Most nézegetem a tanfolyamokat, mert jelenleg gyeden vagyok, de mivel vendéglátásban dolgoztam eddig (ilyen végzettségem is van), mindenképpen kell egy új szakma. Tényleg több, mint 100ezer forint egy OKJ-s tanfolyam? Tudom, van részletfizetés, de a gyedből 15-20 ezreket tanfolyamra fizetni jó néhány hónapig nehéz lenne. És kismamáknak 10-20 % kedvezmény? De ha csak egy összegben fizetem? Más lehetőség nincs?2013. ápr. 30. 21:56
1/6 anonim válasza:
Én munkaügyi központon keresztül járok tanfolyamra. Elvileg kereset pótlót fogok kapni, havi 45ezer körül, és 90%-os utazási kártyám van.
22/l
2/6 anonim válasza:
Aki gyed-en van az nem mehet munkanélkülire első.
Hol nézed, mármint melyik megye város és milyen tanfolyam érdekel? Könnyebb lenne segíteni.
3/6 anonim válasza:
Én szociális gondozó és ápolónál láttam egy csomó helyen, hogy kismamáknak kedvezményt adnak.
4/6 anonim válasza:
[link] ha nincs még OKJ-bizonyítványod az esti és a levelező ingyenes :)
5/6 A kérdező kommentje:
Pest megye, a Ráckevei Munkaügyi Hivatalhoz tartozunk, és pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyamokat nézegetek.
2013. máj. 2. 08:39
6/6 A kérdező kommentje:
És Szigethalmon élek.
2013. máj. 2. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!