Csinált valaki már olyat, hogy a (21éves fia) barátnőjét nem tudta elviselni, és kirakta a szűrét? Milyen lett utána a saját fiával a kapcsolata? Nem üldözte el a saját gyerekét maga mellől?
15 is majd így fog járni
"Jajjj nem is biztos hogy rossz a kapcsolatuk,csak neked nem szimpi a csaj.Ilyenen én is átestem.Meg volt győződve az anyósjelölt arról,hogy nekünk ez nem megy,és majd ő véget vet a kapcsolatunknak,ezt csinálta amit te akarsz.Elmondom a fia azóta se látta.10 év telt el.Úgyhogy naaaa....gondolkodjunk ezen!"
Sok válaszolóval szemben, én nem kárhoztatom a kérdezőt. Sőt...
A fiad 21 éves, emlékszem, amikor én voltam 21 annyira kevés élettapasztalatom volt, na és persze mentem fejjel a falnak, és sok mindent megcsináltam, amit ma már nem tennék... A kiscsajt el tudom képzelni milyen, annak ellenére, hogy nem írtál róla többet, valószínűleg üres, felszínes, pénzorientált, mint a legtöbb 20-on éves lány, tisztelet a kivételnek. Bár nem írtad, hogy nálad lakik e, feltételezem nem, mivel írod, hogy "ha nálunk van", tehát gondolom az ott tartózkodás nem folyamatos. Én a helyedben a fiaddal beszélnék először, felnyitnám a szemét, hogy ez a nőcske nem hozzá való.
Én együtt érzek veled, és átérzem, hogy a gyerekednek a legjobbat akarod. Ne hallgass azokra, akik írják, hogy "hogy jössz te ahhoz, hogy beleavatkozz" bla bla bla... Természetes, hogy a fiadnak a legjobbat akarod, és lehet, hogy a jövőben még megköszöni neked, ha talál egy normális, hozzá való lányt...
23. voltam
Még annyit, hogy a sok egy-követ fújó válaszoló gondolkodjon már egy kicsit, egy csöpp empátiával a kérdező fejével...Ti mit tennétek, ha a flegma kis nő a saját házatokban kinézne benneteket? Ugyan már, persze valószínű eltűrnétek, ezt ti sem gondoljátok komolyan! Feltételezem a kérdezőnek a gyereke boldogsága a legfontosabb, de a mai huszonéves fiatalok sokszor csak azért vannak együtt valakivel, mert ha ló nincs szamár is jó alapon, a baráti társaság ne mondhassa, hogy egyedülállóak stb... Nem feltétlen akar egy anya rosszat a gyerekének, azért erről is gondolkozzatok már el. Szerintem a kérdezőnek az égegyadta világon semmi baja nem lenne a fia választottjával, ha az normálisan tudna viselkedni, ill. nem nézné ki őt a saját házából. Szerintem ez evidens.
Csak halkan megjegyezném, hogy így kissé egyoldalú lesz a mérleg,
ha a nem tetsző válaszokat mindig kitörlik!!!
(avagy kitöröltetik)
Szerintem először a fiaddal beszélj és mondd el neki a véleményed hogy mi a problémád a barátnőjével. Ha nálatok lakik a leányzó(vagy csak feljár hozzátok), bizony alkalmaszkodnia kell a Ti szabályaitokhoz.
De közösen is leülhettek, és meg lehet szépen finoman mondani a kis barátnőnek hogy így nem viselkedünk vendégségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!