Huncutka001 kérdése:
Hány dm-es bababónusz kezdőcsomagot válthatok ki egyszerre?
Figyelt kérdés
Van 5 kuponom, a neten fillérekért jutottam hozzá, (nekem megérte), holnap megyünk olyan helyre, ahol van dm. Van esély arra, hogy ha odaadom a pénztárosnak, akkor kiadja mind az ötöt, vagy esetleg elküld melegebb éghajlatra? :) Nem tudom mikor jutok megint el ilyen helyre, ezért szeretném egyben kiváltani. Volt már valaki hasonló szituban?2013. ápr. 26. 08:36
1/4 anonim válasza:
egyet.
amit le kell legelőször adni,azon rajta vannak a baba adatai nem?meg nekünk az anyakönyvi kivonatot is be kellett mutatni épp hasonlo dolgok elkerülése végett.
2/4 anonim válasza:
ahogy nézem itt már a kártya kell hozzá..és ez alapján válthatod ki a kedvezményeket.(szintén baba adatai kellettek hozzá első körben)szoval nem hiszem hogy odaadják egy kártyára nem hiszem h 5 gyereket lehet regisztrálni.
3/4 anonim válasza:
Attól függ. Én 3mat váltottam ki egyszerre és nem volt gond. Igaz én a szomszédét is elhoztam. De mondhatod azt, hogy te is elhoztad 2-3 barátnődét is!
Majd írd már meg lágyszi, hogy most mit adnak, mert nemsokára szülök és megint válthatok majd ki.
4/4 A kérdező kommentje:
Amikor én szültem 3 hónapja, és bementem regisztrálni a kislányomat, nővérem megkért, hogy a keresztfiamat is regizzem be, ha már ott vagyok. Ugye a regisztrálás után a gép automatikusan kinyomtatta a kuponokat, mindkettőt odaadtam a nőnek, aki szó nélkül kiadta a csomagot. Nem kértek semmilyen papírt, vagy anyakönyvi kivonatot. Akkor volt benne egy babanapló, kuponfüzet, egy 20db-os Libero popsitörlő és egy Libero fürdető. Viszont rá kb. 3 hétre egyik ismerősöm váltotta ki, neki egy babanapló, 2 db 15%-os végösszegi kupon (nem kuponfüzet) és 2 Dove tusfürdő volt benne, egyszóval semmi, ami jó lenne a babának.
2013. ápr. 26. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!