Milyen a Titi Triton 3in1 babakocsi, elég olcsó (64000ft akcióban), nem gagyi? Próbáltátok esetleg?
kosárral vagy a hordóval vagy a sportüléssel.
szóval klassz. A kisfiúnk is nagyon szerette.:)
Szia! Nekünk is Titi babakocsink van. Kicsit lazának tartom a hátsó kerekeit, nyikorognak is, néha nehezen lehet kinyitni összecsukott állapotban. Nem rugozik.
Tényleg könnyű, és egyszerű navigálni, bár ha egyenetlen a járda, akkor néha elakad az első kerék.
Befér a csomagtartóba.
A mózest hamar kinötte, 5 hónapossan a sportrészbe tettem, mert nem szerette a mózest.
Szia!
Én is ilyet vettem. Áprilisban született a lányom, és egész nyáron jól kitudtam használni a mózes részt, a hordozó könnyű, de sokszor előfordult hogy elaludt benne, és olyankor nehéz szívvel vettem ki. (a következő gyereknél, csak olyan hordozót veszek, ami vízszintesig dönthető, ha elalszik a kocsiban, utána leengedem vízszintesre és nem kell háborgatnom). Viszont ahogy jött a hideg idő, és egyre jobban be kellett öltöztetni a gyereket már nagyon nem fértünk a mózesbe, a sport részbe pedig még nem tehettem. Véleményem szerint nagyon keskeny, aki csak pár hónapig akarja használni annak oké. A sport része háttámlája pedig csak egyben dönthető az ülőrésszel, így ha lehajtod a lábrésze felemelkedik. Az anyaga szerintem vékony, mind a sport résznek mint a mózesnek, egyik sem jó télen. Ha lehet ezt rá mondani akkor tipikus nyári babakocsi. Előnye csak annyi hogy kis helyen elfér és könnyű. Hátránya kicsi, keskeny, vékony. Pillanatok alatt kinövi a gyerek, beöltöztettve a mózesben, a sport részben alig fér el, és kényelmetlen. Én megbántam, hogy megvettem.
Nekem kicsit kicsinek tűnt, úgy minden téren...
Akkor már inkább Piere Cardin 682,692,686...
Mi végül 682-est vettünk én nagyon meg vagyok vele elégedve.
Bár attól is függ mikori lesz a baba.Nekem is áprilisban született,és mivel kicsi lett (36-37.hétre született 2280gr és 46 cm) még most is jó neki a mózes, és nyáron nagyon jól ki tudtuk használni a mózest is meg a hordozót is.
Viszont ha téli baba lett volna akkor biztos textil mózeses b.kocsit vettem volna.
Szóval azért nézd meg a valóságban is, a kettő között van különbség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!