Barna folyás/váladék. Miért van ez?
Múlt hónap óta próbálkozunk a párommal (2x volt megszakításos és 2x élvezett belém-utóbbinál 3 nappal a mensivárás előtt). Ápr. 3-án kellett volna megjönnie,de nem jött(folyamatosan negatívat teszteltem /3 db-ot/),hanem csak 2 héttel utána (12-én) jött meg,és szerdán kellett volna h elmúljon (aznap együtt is voltunk). Azóta folyamatosan ilyen világos barnás folyásom v váladékom van,hajnalba és reggel jó sok jön,napközbe szinte semmi,a wc papíron,tisztaságin szinte meg se látszik a színe,csak a vattapamacson világos barna,szaga hasonlít a folyáséhoz,nem viszket,nem ég.Néha fájdogál is a hasam, és vmi enyhe nyomást is érzek itt-ott,de nem sokáig és nem olyan intenzíven fáj,mint amikor megvan.Szerintetek ez mitől lehet?Gondolkoztam azon is h méhen kívüli terhesség,ezért még múlt héten csináltam a biztonság kedvéért 1 tesztet,szintén negatív lett,na most,eltelt már egy hét...Mit csináljak?Én már szinte mindenre gondoltam... :/
Tudnátok segíteni?Tanácsot adni?
Egyébként szedek terhesvitamint (femibiont)
24/L
fogamzásgátlót 6-7 évig szedtem és tavaly októberbe hagytam abba,szóval rég kitisztultam szerintem,mert az előző 2 mensim normálisan megjött,görcsöltem is... (bogyóval nem fájdogált a hasam ha megjött)
hogy lehet a próbálkozástól barna folyást és görcsöket produkálni?ezt nem értem :) ezt mondta konkrétan a doki?
Nekem csak a fájdalom volt meg erősen, de az is a peteérés előtt 1-2 nappal. A folyásodra nem igazán tudom a magyarázatot, de amikor én mondtam a dokinak, hogy mióta fáj a hasam, akkor rákérdezett, hogy mióta próbálkozunk, és a kettő dátum egybeesett, akkor mondta, hogy látja, ezért. Gondolom a testem felismerte a dolgot (valószínűleg a spermára reagált így, ami a gyógyszerszedés alatt nem jelentkezik, mert az ugye elnyomja), és valahogy ilyen tüneteket produkáltam. Érdekes, hogy mióta szültem, meg se érzem a peteérést.
Szerintem a dolog megér egy látogatást a nőgyógyásznál, mert a barnázás hormonproblémára is utalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!