Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy újabb anyóskérdés?

Egy újabb anyóskérdés?

Figyelt kérdés
Anyósom úgy hozta haza a lányomat, hogy le volt horzsolva az arca. Megesik, velem is előfordult már, pedig ott álltam mellette. De! Úgy kezdte, hogy ő nem is tudja, hogy az a horzsolás már ott volt-e neki, mikor elvitte. Mert ők csak a fűben játszottak. Szóval az dühít igazán, hogy fogalma sincs mi történt. Hova nézett? Mit csinált közben? Ő akarja vinni, én soha nem kérem rá, eddig sem bíztam benne. A másik, hogy arra viszont volt ideje, hogy közben levágja az ofináját. Pedig előtte már kérdezte, de én mondtam hogy nem kell. Szerintetek mit mondjak neki. Utólag?
2013. ápr. 20. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

azért egy karcolás nem a világ.

és mi az a ofina,???

2013. ápr. 20. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Levágta a haját a beleegyezésed nélkül?!

Szerintem a horzsolás-ügyön lépj túl, sajnos nem tudsz semmit tenni, ha nem akarsz veszekedést...Tudom, hogy kellemetlen...

2013. ápr. 20. 16:41
 3/8 anonim ***** válasza:
10%

Irigyellek, hogy ilyen dolgokon jár az eszed:) De komolyan.

Kétlányos 37hkm.

2013. ápr. 20. 16:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Frufrut vágott neki.

Tudom hogy ennél vannak nagyobb problémák is. De akkor sem normális szerintem, hogy megkérdezi akarom-e, én mondom, hogy nem és ezekután ő mégis megcsinálja, nem is szól róla, csak mikor otthon levettem a sapiját láttam meg.

Nem a horzsolás a gond, hanem hogy nem tudja mi történt...

2013. ápr. 20. 17:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Durva, hogy az engedélyed nélkül levágta a haját. Nem biztos, hogy engedném, hogy máskor is elvigye, vagy legalábbis szigorú feltételek mellett.
2013. ápr. 20. 17:31
 6/8 anonim ***** válasza:
A hajvágás kérdésben teljesen igazad van, mert még a férjemmel is megbeszéltem, amikor fodrászhoz vittem a lányaimat, vagy éppen én vágtam nekik fru-frut pár évesen.
2013. ápr. 20. 17:41
 7/8 anonim ***** válasza:

OFF:Miért van az,hogy minden kérdéshez odaírják,hogy "ez a legnagyobb problémád"?Valóban vannak ennél az ügynél nagyobb problémák is,de miért csak az probléma,ha meghal valaki pl.?Jó,tényleg a legrosszabb dolog,ami történhet,de akkor a világon csak az az egy probléma létezik?

ON:A horzsolásnál először arra gondoltam,hogy lehet nem akarja elmondani mi történt.Szóval elképzelhető,hogy tudja,csak így akar hárítani,mert fél,hogy megharagszol,vagy szégyelli.

Az,hogy levágta a frufruját durva,a beleegyezésed nélkül nem kellett volna.

Én mindenképp szólnék anyósnak,de nem erőszakosan,hanem tudatosan,határozottan,egyszerűen,olyan célra orientáltan."Megkérlek,hogy legközelebb a megkérdezésem nélkül ne vágd le a kislány haját.Azért vagyok én,hogy megbeszéljük.Ha én szükségesnek érzek valamit majd szólok."

2013. ápr. 20. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:

A frufru durva, de amásik teljesen mindennapos. Én is a kisfiam mellett voltam, sőt a nagylányom is, mégis fogalmam sincs, hogy szedett össze egy sebet az orra tetejére...

"Szóval az dühít igazán, hogy fogalma sincs mi történt. Hova nézett? Mit csinált közben?"

Én a gyerek mellett voltam, de néha másfelé is néztem...

2013. ápr. 20. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!