Tényleg ennyit jelent ha egy anya 2 gyerek mellett el kezd dolgozni? Ennyire nem jut ideje a barátnőjére?
14 hónapos a lányom,itthon vagyok vele még.Barátnőm most kezdett el dolgozni,2 gyereke van,ovisok.Nyáron míg ő is jobban ráért azért többet beszéltünk telefonon,vagy e-mailon.Akkor is azért többször én hívtm,mert ő a kicsi miatt nem mert zavarni,de azért néha felhívott.Mindig örült nekem,találkoztunk is 3x.
Most viszont amióta dolgozik egyszerűen nem hív,én hívtam, d nem nagyon akarom zavarni,viszont e-mailra is alig válaszol.Értem,és elhiszem hogy épp elég a baja,hisz ott a 2 gyerek az ovis gondok, a munka a háztartás,de akkor hol marad a barátság?
Anyum szerint hagyjam.hadd keressen ő,tesóm szerint lehet elege van a zaklatásomból,ő erre most nem ér rá,hagyjam szerinte is ,majd keres ha akar.
De én ebbe alig tudok beletörődni,ő az egyetlen ( suliból megmaradt) barátnőm,és elég nehéz ezt elfogadni,mert úgy érzem így vége lesz a barátságnak.
Tényleg olyan nehéz időt találni egy pár perces telefon beszélgetésre neki?
Mit tegyek?
Hagyd. Most kezdett dolgozni, meg kell találnia az ideális napirendet, amíg ki nem alakul, addig gondolom egy perc ideje sincs.
A barátság arról szól, hogy nem vagy önző és megérted a problémáját. Telefonálj rá és kérdezd meg, hogy nem segíthetsz-e neki valamiben. Ha pedig hallod, hogy éppen elmerül a munkában, akkor tedd le a telefont. Majd rendeződik minden.
Köszönöm a válaszokat,igazatok lehet.Nem akarok önző lenni,csak olyan jókat szoktunk beszélgetni,és hiányzik.
Akkor kicsit hagyom,hadd lélegezzen fel:-).
Még egyszer köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!