Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyit jelent ha egy...

Tényleg ennyit jelent ha egy anya 2 gyerek mellett el kezd dolgozni? Ennyire nem jut ideje a barátnőjére?

Figyelt kérdés

14 hónapos a lányom,itthon vagyok vele még.Barátnőm most kezdett el dolgozni,2 gyereke van,ovisok.Nyáron míg ő is jobban ráért azért többet beszéltünk telefonon,vagy e-mailon.Akkor is azért többször én hívtm,mert ő a kicsi miatt nem mert zavarni,de azért néha felhívott.Mindig örült nekem,találkoztunk is 3x.

Most viszont amióta dolgozik egyszerűen nem hív,én hívtam, d nem nagyon akarom zavarni,viszont e-mailra is alig válaszol.Értem,és elhiszem hogy épp elég a baja,hisz ott a 2 gyerek az ovis gondok, a munka a háztartás,de akkor hol marad a barátság?

Anyum szerint hagyjam.hadd keressen ő,tesóm szerint lehet elege van a zaklatásomból,ő erre most nem ér rá,hagyjam szerinte is ,majd keres ha akar.

De én ebbe alig tudok beletörődni,ő az egyetlen ( suliból megmaradt) barátnőm,és elég nehéz ezt elfogadni,mert úgy érzem így vége lesz a barátságnak.

Tényleg olyan nehéz időt találni egy pár perces telefon beszélgetésre neki?

Mit tegyek?

2009. szept. 24. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd. Most kezdett dolgozni, meg kell találnia az ideális napirendet, amíg ki nem alakul, addig gondolom egy perc ideje sincs.

A barátság arról szól, hogy nem vagy önző és megérted a problémáját. Telefonálj rá és kérdezd meg, hogy nem segíthetsz-e neki valamiben. Ha pedig hallod, hogy éppen elmerül a munkában, akkor tedd le a telefont. Majd rendeződik minden.

2009. szept. 24. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is van gyerekkori legjobb barátnőm. De évekig alig találkoztunk, beszéltünk, pedig egy faluban lakunk. Ha találkozunk véletlenül, alig tudunk elszakadni egymástól. Most is a legjobb barátnőmnek tartom, anélkül, hogy nem beszélnénk naponta, hetente telefonon. Hidd el neki most kevesebb ideje és több, más gondja van. A barátság nem múlik el akkor sem, ha most egy kicsit lazább is. Ha túl sokat zavarod, amikor erre nincs ideje, csak terhes leszel a számára.
2009. szept. 24. 11:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,igazatok lehet.Nem akarok önző lenni,csak olyan jókat szoktunk beszélgetni,és hiányzik.

Akkor kicsit hagyom,hadd lélegezzen fel:-).

Még egyszer köszönöm.

2009. szept. 24. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is várj kicsit, fel kell vennie a ritmust. Én a kétéves fiam mellett nem dolgozni kezdtem, hanem egyetemet, és mégis káosz az egész hetem. Suli, tanulás, háztartás, stb. Legjobb barátnőmmel eddig éjszakába nyúlóan beszélgettünk msn-en, most meg minden éjjel tanulok, aztán zuhanok az ágyba. Amúgy ő is egyetemista. De azért kerítünk időt a beszélgetésre, csak hát bele kell rázódni a dolgokba. Majd ha te is visszamész dolgozni, meglátod, hogy megy ez. Nem kioktatásból, csak én se hittem, hogy ilyen nehezen rázódom bele, nehezen osztom be az időmet.
2009. szept. 24. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!