Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen feszült?...

Miért vagyok ilyen feszült? Mit tehetnék, hogy jobb legyen? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Kislányom 7 hónapos. Vasárnap óta azt veszem észre magamon,hogy nincs türelmem semmihez, meg kedvem sem. Eddig mindig én főztem neki,most bébiételt kap,én egész nap szinte nem is eszem,egyszerűen az evésre sem tudok gondolni,mert felfordul a gyomrom. A páromnak azért van étel,arról gondoskodom,alig várom,hogy hazajöjjön,de amint hazaér,idegesít,hogy ott van. Nem mondom neki,de zavar,bármit csinál,az bosszant. Kislányomhoz is alig van türelmem,idegesít,hogy milyen sokáig cicizik és,hogy órákon keresztül sem tudom letenni. Olyan szép idő van,alig vártam,mégsincs kedvem sétálni,meg semmihez sem. Nem tudom mi történt,de szeretnék valamit tenni,a lányom ne szenvedje meg,hogy ilyen pocsék anyja van :( Sedatif pc-t próbáltam,de nem használ. Rettentő bűntudatom van :(
2013. ápr. 16. 08:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt ilyen pár hónapos korában.

Megjegyzem, én is érzek szorongást vasárnap óta, biztosan valami front, vagy ilyesmi.

Én Valeriana-t szedtem. NEM RELAXOT, csak simát, az még terhesen sem árt, azt mondta a doki, jobb, mint szorongani napokon át!

Én is sokszor érzem úgy, hogy háztartási biorobot vagyok, alig érek valaminek a végére, már kezdhetem is elölről, ráadásul be is voltunk zárva a házba hetekig a sok eső meg a rossz idő miatt.

Azért azt tanácsolnám, hogy még menjis ki a szabadba, sétálj annyit, hogy már fárasszon, és hidd el, rettentő sokat jelent majd!

Várom a visszajelzésed! :)

Gyors javulást, vigyázz magadra!!!

2013. ápr. 16. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!