Nektek mennyi pénz marad a családi kasszában ha kifizettetek minden számlát, hitelt stb? Hány gyereket kell eltartani belőle?
nekünk nagyon változó.
olyan 60-70E költök kajára, 10-20 ezer elmegy a gyerekre (ovi, ruha, cipő, játék, ezaz...)
és olyan 30-50E tudunk félretenni.
én teljesítmény bért kapok, így nincs 2 ugyanolyan hónap, de tudok túlórázni ha nincs pénzünk :)
férjem meg vállalkozó, nála van, hogy egy fillért se hoz haza, de van olyan is, hogy egy nap alatt annyit keres mint én egy hónap alatt.
így csak egy gyerekünk van, ha az én fizum kiesne akkor a rossz hónapban nem maradna szerintem semmink :S
2 gyerek van
Mindent kifizetve marad 200, ebből a kaja kb 100 ezer. Szóval igazából úgy 100 marad. Ebből ami még fixen el szokott menni ilyen-olyan szakkörre, sportra négyünknek 40. Gyerekeknek az kaja 15 körül, szóval mindjárt csak 45 marad, ebből kellene új ruhákat, dolgokat venni, nyaralást finanszírozni. És akkor elvileg mi keresünk viszonylag jól. Szégyen ez a mai helyzet
150 e ft a havi fix rezsink, bérlet, hitel.
100 e ft körül megy el kajára.
150 e ft körül marad egyébre. De hol új ruhatár kell a gyerekeknek, hol új ingóságokat veszünk, szóval minden hónapban veszünk valami újat, drágát. Pl. most fényképezőgépet, tabletet.
2 felnőtt, 1kicsi, 1 pici és 1 icipici gyermekünk van.
300 ezer a bevételünk.Ebből a kiadásunk:150-180 ezer
A többi marad kajára,a kicsinek pelenkára.(A kiadásokban benne van az ovis ebéd pénz)
2 felnőtt,2 gyerek
Kb. 200-250e marad, 2 ovis gyerekünk van.
A hitel+rezsi+egyéb kiadások is kitesznek 200-at, vagyis egyikünk fizuja erre megy el, szégyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!