Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A 3 kerekű babakocsikat...

A 3 kerekű babakocsikat mennyire könnyű v. nehéz pl. az ovik, bölcsik rámpáján fel-le tolni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a 3 kerekű kocsik, de nem vagyok benne biztos, hogy a rámpákkal könnyen boldogulnék vele. Két ovis és bölcsis gyerekem van, tehát ez mindennapos dolog lenne.
2013. ápr. 12. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem három kerekű kocsim van, egy Coletto Austin 3, eddig csak olyan rámpán tudtam letolni, ahol egyben volt az egész (pl. betonból). Illetve nálunk az aluljáróban két sín van, ott a lépcsőn tolom le úgy, hogy a két hátsó kerekére billentem, felfelé pedig a rámpán tolom úgy, hogy az első kerekén tolom fel. Remélem érthető volt. Van egy Quinny Zappom is, ugye ez is három kerekű, de ezt simán felkapom gyerekkel együtt és leviszem, ahol kell. Van egy harmadik kocsim is, az egy Peg Perego Pliko 3, ennek ugyan négy kereke van, de mivel dupla kerekek, ez sem fér le az ún. sínes rámpán, így azt is cipelnem kell.
2013. ápr. 12. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Azokat néztem ki én is, ami Neked van! :)

Sajnos a Coletto Austent használtan nem nagyon lehet kapni. Te hol vetted és mennyiért?

Ha valaki másnak van még tapasztalata annak örülnék! Köszönöm!

2013. ápr. 12. 21:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Még az ABC design 3 kerekűit néztem, a Cobra nagyon tetszik! :) Ez sincs még használtan...
2013. ápr. 12. 21:50
 4/6 Jégtánc ***** válasza:

[link]

ilyen van nekünk,mindenféle rámpán könnyű feltolni.Nagyon szeretem én is.Lépcsőn is könnyebb vele lefele közlekedni a nagy kerekei miatt.Szép lassan le lehet ugratni vele fokról fokra.

2013. ápr. 13. 06:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. A Colettot újan vettem 2009-ben, most már a második fiam használja. Elvétve láttam már használtan is, de gondolom neked csak a sportrész kellene. A másik kettőt én is használtan vettem. Nézd meg a Coletto Aveot, abból is van három kerekű, ha már nagyobb a gyerkőcöd, az is jó, és sokkal könnyebb, mint a Cobra, vagy az Austin.

[link]

2013. ápr. 13. 08:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia !

Nekünk Cobránk van ! A lányom most 7 hónapos és van neki egy sulis nővére , 2 ovis öcsikéje ( ikrek ) , meg ugye most ő! Mi reggel és d.u is babakocsival megyünk értük ! Én nagyon szerettem ,mert nagyon könnyű a váza , nekem ez fontos volt , mert gondolom neked is az ,hisz nálunk is lépcsőn kell cipelgetnem , rámpán stb ! Nekem az is fontos volt , hogy nagy tároló része legyen , ovis és suli táskák miatt ebbe minden bele fér , nekem ami bejön rajta ,hogy nagyon kényelmes tolni is , és a lányom is nagyokat alszik most már a sport részébe , nem tudom mekkora gyerkőcnek lenne , de a mózeskosár is csúcs szuper ! A kereke pedig olyan hogy 2 kerék jár hozzá , az első kereke cserélhető van egy gumis ami terepre való , és egy sima ami a mindennapokra !

Ha bármi kérdés van írj !

2013. ápr. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!