Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babakocsit ajánlanátok,...

Milyen babakocsit ajánlanátok, ami városban is és terepen is jó? Tömegközlekedéskor is és sétához is szuper?

Figyelt kérdés
Téli babának.
2009. szept. 23. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit szántok rá?Mert mondjuk én most nagyon szemezgetek a NeoNatoMUltisport 2009-el.MOnjuk 120ezer:S
2009. szept. 23. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha újra lehetne kezdeni, én Espiro Vectort vennék.

Majd meglátod, az összes többfunkciós kocsi 10-16 kg.

Tömegközlekedéshez rengeteg!

Én ezért cseréltem le a babakocsinkat 6 hónap után. A többfunkciósunk 12 kg volt, a nyári sportkocsink meg nagyon vékony télre. Így vettem egy 3. babakocsit. :( Tiszta pénzkidobás!

Ha előbb látom meg a Vectort, és van egy kis eszem, egy kocsival megúszom!

Amúgy Symbabánk van, remek kocsi, de 12 kg, + gyerek 8 kg (és egyre több), + pelustáska 2 kg, + egy átlagos bevásárlás 5-8 kg = 27-30 kg! Próbáld feltenni a buszra! Borzasztó!

Na, ezért vennék én Vectort!

2009. szept. 23. 11:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket.

A kis súly tényleg nagyon fontos, és a mózeskosár is.

Viszont ha jól látom, sajnos egyik kocsi tolókarja sem átfordítható, én pedig olyat szeretnék.

Keresgélek tovább, és az ötleteket is várom :)

2009. szept. 23. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!