Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehetséges a vérfertőzés? Egy...

Lehetséges a vérfertőzés? Egy apa teherbe ejtette a saját 14 éves lányát. A lány 7 hónapos terhes.

Figyelt kérdés

Azért érdekel mertnem messze a mi falunktól történt.

Aki nem hiszi itt a cikk!!

2013. ápr. 9. 19:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Egyáltalán nem biztos, hogy beteg lesz, attól függ mit hordoznak a génekben.
2013. ápr. 9. 19:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan úgy van hogy az előttem szólók mondták...ha az apában rejtett betegség van amit tovább adott a lányának akin csak a másik gén javító jelenléte miatt nem jött ki de továbbadhatja nagyobb eséllyel jön ki ez a betegség....de ez mind csak ha...mert lehet hogy a lány nem is hordozó. Persze nagyobb az esély mind vadidegeneknél, de ott is előfordul!!! Ha a gyerekének lenne gyereke z apjától vagyis a nagyapától akkor ugye hatványozódna a dolog és így tovább tehát így nem sokkal nagyobb az esély mint két idegennél....
2013. ápr. 9. 20:03
 13/16 zabmester ***** válasza:
Az egyenesági rokonnal folytatott nemi kapcsolatot hívják vérfertőzésnek, tehát az már megvan, olyan nincs, hogy valaki "vérfertőzött". Az más kérdés, hogy az ilyen kapcsolatból születő babák sok esetben valamilyen betegséggel jönnek a világra, ennek fentebb már leírták az okait.
2013. ápr. 10. 08:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk itt a faluban van egy kisebbségi család, ahol sok a testvér szerelemből született gyerek (ma már kamaszok, felnőttek). És hát erősen fogyatékosok értelmileg, valakin külsőleg is látszik, hogy valami gond van, valakin csak beszélgetés útján. Egy másik szintén kisebbségi kamasz borzasztó értelmi sérült lett itt nálunk (szülők szintén testvérek voltak), mindenkit zaklat az utcán, alig lát, és nagyon furcsán is tud csak járni...

De persze van esély arra, hogy teljesen normális lehet, én addig ilyeneket láttam, ahol egyértelműen tudni, hogy szoros családi kapcsolatból születtek.

2013. ápr. 10. 10:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, van itt egy kis fogalomzavar:

a vérfertőzés szó nem egy betegséget jelöl. vérfertőzés azt jelenti, hogy közeli rokonok szexelnek, ennyi.

az meg egy másik dolog, hogy ezekből a vérfertőző kapcsolatokból született gyerekek nagyobb eséllyel lesznek betegek. de ha egészséges gyerek születik a kapcsolat maga akkor is vérfertőzés volt, érted?

2013. ápr. 10. 11:47
 16/16 A kérdező kommentje:
értem :) köszönöma aválaszokat!
2013. ápr. 10. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!