Dr. Bödecs Péter szülész nőgyógyász mennyire jó szakorvos?
Mármint a genetikait is?Nem kellett külön ezért máshoz menni?
itt Győrben van egy rendelője,csak azért lennék kíváncsi azok véleményére is,akik ide jártak hozzá,hogy ha ő lenne a dokim,akkor is mennem kellene külön UHra be a kórházba?
Mármint nálam úgy volt, hogy Csornai kórházba jártam, de máshoz, és ő csinálta a kórházban a nagy ultrahangokat. A 20. 30. hetit.
Azt nem tudom, hogy Győrben vezethet-e szülést, feltételezem, hogy nem, ha hozzá jársz gondozásra, akkor a csornai kórházhoz fogsz tartozni. Vagy a győribe mész sztk-n, és hozzá pluszban külön. De annak nem sok értelmét látom..
Nem tudom, hogy a magánrendelésén milyen, de tb rendelésen rendkívül hanyag. Monitort nem látsz, a gyerek nemét úgy kell kierőszakolni belőle. Ráadásul a helyettesítő orvosa vett észre egy idült fertőzést, ami akár koraszülést is okozhat. NEM AJÁNLOM!
Ha győri vagy, csakis Dúcz René. Fizetős, az igaz. De másmilyenhez soha többé nem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!