Honnan lehet ilyen DM-es kuponfüzetet szerezni, amiről itt sokan írnak?
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 13:25
1/6 anonim válasza:
Vásárolsz a DM-ben, amiért pontokat kapsz. Ha összegyűlik x pontod, akkor azt beválthatod kuponfüzetre.
2/6 anonim válasza:
Az előző tévesen válaszolt, nem kell hozzá semmit se vásárolni.
Bemégy a DM-be, és mondod, hogy a "DM-bababónusz programhoz" szeretnél csatlakozni. Ekkor kapsz egy kérdőívet (a személyes adataidra kíváncsiak), ezt kitöltöd, viszed a gyerek születési anyakönyvi kivonatát megmutatni, akkor kapsz egy kezdő csomagot, amiben van egy popsikrémminta, színfogó kendő-minta, reklámanyagok, és egy kuponfüzet, aminek a kedvezményeit a DM-ben és a C&A-ban tudsz érvényesíteni.
Ezt követően két éves korig még párszor kapsz kedvezménykupont a DM-től.
Egy éves korig mehetsz be a kivonattal, utána már nem lehet csatlakozni.
Tudom, mert én a múlt héten csatlakoztam a programhoz.
3/6 anonim válasza:
OFF : az első kezdőcsomag után, mikor kapjuk a következőt? Postai uton? Vagy hogy??? Milyen időközönként?
4/6 anonim válasza:
Úgy két havonta érkeznek kuponok postán.
5/6 anonim válasza:
A bababónusz keretében a jelentkezéskor azonnal megkapod kezdő csomagot. Ezt követen a baba 6, illetve 12 hónapos korában újabb kuponfüzetet kapsz. Közben mindenféle kedvezményes kuponokat küldenek. A baba 1,5 éves koráig postázzák ezeket a kuponokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!