Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg igy van? Igy adják?

Tényleg igy van? Igy adják?

Figyelt kérdés

Van DM-es kuponfüzetem és van egy két termék, ami mellé az van irva, hogy 1 ft-ért adják!! Tényleg???

Ezt csak azért kérdezem, mert volt Rossmann+Tesco- ban felhasználható 150 ft-os kuponom és totál hülyének nézett az eladó a Rossmann-ba. Persze levonta meg minden, de mondta nem tudja honnan szedtem ezt. Pedig temékmintákkal együtt volt valahonnan Felicitas v Milupa nem tudom már.

2009. szept. 21. 10:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A DM-es tényleg 1 ft. Én most nemrég vettem Laktoherb teát 1 ft-ért :)
2009. szept. 21. 10:32
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszii:)

Akkor itt tuti nem néznek hülyének :)

2009. szept. 21. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Honnan lehet szerezni ilyen kuponfüzetet?
2009. szept. 21. 10:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg így van, nem fognak hülyének nézni!
2009. szept. 21. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Másodiknak: DM Bababónusz kuponfüzet! Kérdezz rá egy DM-ben!
2009. szept. 21. 11:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Bementem a Dm-be - mert ezen a fórumon olvastam, hogy létezik ilyen - kitöltöttem egy adatlapot, bemutattam a babám születési anyakönyvi kivonatát és kaptam egy csomagot, amiben volt 1-2 termékminta és ez a kuponfüzet. :)
2009. szept. 21. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok. Köszönöm szépen én is a választ, ma megyek és meg is kérdezem!
2009. szept. 21. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!