Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ismertek ilyen mesét, történetet?

Ismertek ilyen mesét, történetet?

Figyelt kérdés

Az anyák napjáról , vagy magáról az édesanyáról szóló történetekre mesékre lenne szükségem. Sajnos a keresőben nem találtam megfelelőt, ezért kérném, hogy aki tud, az irjon nekem. A lényeg az anyuka fontosságának hangsulyozása.

Köszönöm szépen :)))

2013. ápr. 4. 15:57
 1/6 klopusz ***** válasza:

Szia!

Nem írtad meg, mire kell. Anyák napi műsorra?

Ha csak úgy, felnőttként olvasnál ilyesmit, ajánlom Neked Zágon István: Az anya meg a szülő című írását. Fent van a youtube-on is, Koncz Gábor előadásában.

Érdemes meghallgatni.

2013. ápr. 4. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi. A gyerekeknek lesz egy ilyen rendezvény, ott kell mesélni nekik valamit, arról, hogy szeressék az anyukájukat. Meg készíteni is fogunk valami szépet, csak még meg kell álmodnom, hogy mit :)))
2013. ápr. 4. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Lakner Artúrtól az Édes mostohában van valami ilyesmi, hogy szeressük az anyukánkat, meg hogy mennyire fontos az anyuka... Van benne egy vers, valami ilyesmi refrénnel, hogy "Csókold meg édes anyukádat százszor..." Magyar Elektronikus könyvtáron fent van, azt hiszem...
2013. ápr. 4. 16:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Bocs, előző vagyok, és most néztem, hogy a M.E.K.-ről időközben levették... De innen le lehet tölteni:

Remélem, tudtam segíteni...

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. ápr. 4. 16:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. :))

Ha valaki még tud ötletet adni, szivesen meghallgatnám. Jöhetnek még mesék is esetleg, ahol pl rossz volt a gyerek, aztán rájött, hogy nem szabad ilyet tennie vagy valami hasonló :)

2013. ápr. 4. 16:37
 6/6 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 4. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!