Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi számít TB jogviszonynak?

Discovery00 kérdése:

Mi számít TB jogviszonynak?

Figyelt kérdés
Szeretnénk gyermeket vállalni. Tudom azt,h a mostani tv-ek szerint 562 nap tb jogviszony kell az elmúlt két évben azaz kb 1,5 év ahhoz, hogy teljesen ki tudjam élvezni a max időtartamot. Nekem több munkahelyem is volt az elmúlt 2 évben, viszont nem értem, hogy a munkahely számít vagy csak az,h tb ellátásra jogosult vagyok ( voltam alkalmazva, majd munkanélkülibe bejelentve majd szoc. hozzájárulást is kaptam. Csak azt nem értem most hogy számoljam ki? Aki ért ehhez segíten?
2013. ápr. 3. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak a munkahelyet nézik, a munkanélküli nem számít bele, illetve az, az idő se, ha nem dolgoztál és magadnak fizetted a TB-t. A munkaviszonyod számít.
2013. ápr. 3. 19:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez íyg nem igaz. A munkahely számít bele illetve a 90 nap munkanélküli, az már nem, ha segélyen voltál, vagy magadnak fizetted.
2013. ápr. 3. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó írja jól.
2013. ápr. 3. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!