Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek fiu vagy lány?

Szerintetek fiu vagy lány?

Figyelt kérdés
18 hetesen készült azt mondták fiu de utánna egy másik orvos lánynak tippelte de nem látott semmit mert akkor ott volt a keze..(Két combja és popója alulról):)Szerintetek? [link]
2013. ápr. 3. 09:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, úgy hallottam és két lányom van egy fiam,- hogy ez a három csík egymás mellett ez kislány-

Ha fiú lenne akkor a zacsi meg a kuki jobban elkülönül, tehát a kuki jobban ki kellene álljon meg olyan nagyon "csomag" van a lába között. Én lánynak mondanám legalábbis nekem a lányaimnál ilyen szépen látszott a 3 csík (16 hetesen) és valóban csajszik.

2013. ápr. 3. 09:59
 2/12 anonim ***** válasza:
1 vagyok NAGYOBB csomagot akartam írni
2013. ápr. 3. 09:59
 3/12 Golan Trevize ***** válasza:
Szerintem is lány.
2013. ápr. 3. 10:05
 4/12 petera6 ***** válasza:
Lányt mondok :)
2013. ápr. 3. 10:10
 5/12 A kérdező kommentje:
:D Ez jo..majd csak 4 hét mulva megyek uh-ra sztk-ba ott ugye nem biztos hogy megmondják...és május végén megyek 31 hetesen genetikaira talán ott majd megmondják..:D
2013. ápr. 3. 10:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem fiú.
2013. ápr. 3. 10:19
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem is fiú, a fiam uh felvétele pont ilyen volt. Kicsi kuki kicsi zacsikkal, a lányom teljesen másképp nézett ki. majd írj ha tudod biztosra kíváncsi vagyok! gratulálok egyébként hozzá és sok egészséget! :)
2013. ápr. 3. 10:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)Mind 1 lenne igazából csak jo lenne már tudni:)24 hetes vagyok és hát tellik az idő:)
2013. ápr. 3. 10:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Tuti h kisfiú. A mi UH képünk is így nézett ki. Egy kis csomag, hosszabb pöcökkel. Zacsi, meg fütyi. Kinagyítva jobban látszik.
2013. ápr. 3. 10:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem kisfiú.
2013. ápr. 3. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!