Szerintetek fiu vagy lány?
Figyelt kérdés
18 hetesen készült azt mondták fiu de utánna egy másik orvos lánynak tippelte de nem látott semmit mert akkor ott volt a keze..(Két combja és popója alulról):)Szerintetek? [link] 2013. ápr. 3. 09:56
1/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, úgy hallottam és két lányom van egy fiam,- hogy ez a három csík egymás mellett ez kislány-
Ha fiú lenne akkor a zacsi meg a kuki jobban elkülönül, tehát a kuki jobban ki kellene álljon meg olyan nagyon "csomag" van a lába között. Én lánynak mondanám legalábbis nekem a lányaimnál ilyen szépen látszott a 3 csík (16 hetesen) és valóban csajszik.
2/12 anonim válasza:
1 vagyok NAGYOBB csomagot akartam írni
5/12 A kérdező kommentje:
:D Ez jo..majd csak 4 hét mulva megyek uh-ra sztk-ba ott ugye nem biztos hogy megmondják...és május végén megyek 31 hetesen genetikaira talán ott majd megmondják..:D
2013. ápr. 3. 10:15
7/12 anonim válasza:
szerintem is fiú, a fiam uh felvétele pont ilyen volt. Kicsi kuki kicsi zacsikkal, a lányom teljesen másképp nézett ki. majd írj ha tudod biztosra kíváncsi vagyok! gratulálok egyébként hozzá és sok egészséget! :)
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)Mind 1 lenne igazából csak jo lenne már tudni:)24 hetes vagyok és hát tellik az idő:)
2013. ápr. 3. 10:45
9/12 anonim válasza:
Tuti h kisfiú. A mi UH képünk is így nézett ki. Egy kis csomag, hosszabb pöcökkel. Zacsi, meg fütyi. Kinagyítva jobban látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!