Mit csináltok ha nyűgös a baba?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha nem éhes, nem kakilt be, csak nyűgösködik. Felvenni nem szabad mindig, mert kis zsarnok lesz, de meg kell nyugtatni és éreztetni vele, hogy törődünk vele.2009. szept. 20. 18:28
1/3 anonim válasza:
nekünk van egy sufnink és kitesszük oda.:)
ott nem zavar senkit
2/3 anonim válasza:
Énekelj neki mondókázz babusgasd és fedd fel ha úgy van én felvettem őket és nem kis zsarnokok csak néha :-)))
3/3 anonim válasza:
Mi bizony felvettük... Kb. 3-5 hónapos koráig művelte ezt esténként, nagyon sokat kellett akkor foglalkozni vele. De egycsapásra elmúlt, és szerintem csupán "egészséges" szinten lett zsarnok... :)
Hintáztattuk, hóc-hóc katona, "szupervumeneztünk" (apa a lakásban fel alá "repült" vele), minden ami éppen csak az eszünkbe jutott. Tarts ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!