Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki hallott már a válságterhess...

Ki hallott már a válságterhesség.hu oldalról? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2013. márc. 31. 16:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Gusztustalan, hazug, manipulatív, pánikkeltő abortusellenes propaganda honlap. Röviden
2013. márc. 31. 16:27
 2/14 anonim ***** válasza:
96%

Pontosa egyetértek az előttem szólóval. Nem vagyok én abortuszpárti sem (3 gyerekem van és 1 a pocakomban), de az az oldal semmire sem jó.

A képek nem reálisak (abból a szempontból hogy nálunk ilyen idős terhességeknek nem lehet véget vetni normális esetben)

De látom, sokak figyelmét felkeltette.

2013. márc. 31. 16:29
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

Ja igen, és gyilkosság vagy sem, néha az abortusz az egyetlen helyes megoldás (mi jól állunk anyagilag ígynem gond, de most a 4. gyermekem spirál + megsakítás mellett fogatn meg), történhet bármi. Baleset, erőszak, betegség, amikor csak így "jó"

És nem tartom korrektnek, ahogy ez az oldal ellene van. Meg értelmetlen. Tényleg. Aki évente 3- szor megy abortuszra, azt nem fogja elrettenteni, és nem számít. Aki muszájból megy, mert nincs más lehetősége, így is valószínűleg haragszik magára, mért kell fokozni a fájdalmát?? És 40 termékeny év alatt egy becsúszik. Mi van akkor?

2013. márc. 31. 16:33
 4/14 anonim ***** válasza:
96%

Én is abortuszellenes vagyok, de ezt az oldalt nem tudom véleményezni. Bizonyos esetekben megértem az abortuszt amúgy.

Elolvastam hogy csinálják az abortuszt, hát rohadtul nem úgy, ahogy leírják. Lehet hogy régenígy végezték, de ez jelenleg csak elrettentésre jó. Azoknál meg akiknél muszáj (pl betegség miatt elvetetni ilyen kései korban nemhogyjobb, de mégrosszabb lesz, mert nem hiszem hogy azért várt eddig, mert gondolkodott, vagy hasonló, a másik, hogy ilyen kései korban itt nem csinálnak abortuszt, csak beteg babánál)

Aztán több mindenbe beletudnék kötni az oldallal kapcsolatba, ellent mond önmagának, felturbózza az alatta lévő forrásokat stb...

2013. márc. 31. 16:42
 5/14 anonim ***** válasza:
95%

Szóról szóra egyetértek az elsővel. Nekem a harmadik babám fogant védekezés mellett nem igazán ideális időpontban (még a második se volt túl nagy, férjem rengeteget túlórázott alig volt otthon stb.) elképzelni se tudtam volna hogy elvetessem de el tudok képzelni igenis olyan helyzetet mikor jobb az mindenkinek legfőképp szegény babának ha nem születik meg.

És ugyanúgy gondolom ahogy előttem szóltak: aki hobbiból jár abortuszra és mosolyogva van a kórházban is vidáman jókedvűen mintha wellness szállóba jött volna (találkoztam ilyennel a terhespatológián mikor bekerültem 34 hetesen a második babámmal) azt annak tök mindegy egy ilyen oldal akinek meg van lelkiismerete annak nem kell ilyen ocsmányságokkal előhívni a lelkiismeretét.

2013. márc. 31. 16:45
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Maga az oldal szerintem is gusztustalan.

Nekem volt abortuszom, 17 éves koromban. Bedrogoztak (tudtom nélkül), és megerőszakoltak. Abban a helyzetben ez volt a legjobb megoldás.

2013. márc. 31. 16:51
 7/14 A kérdező kommentje:

Akkor nem csak én vagyok kiakadva az oldal láttán!!! Nagyon durvának,provokatívnak és felnagyítottnak tartom!!!

17hkm

2013. márc. 31. 16:54
 8/14 A kérdező kommentje:
Ur isten 6. ez komoly???? Nagyon sajnálom!!!!
2013. márc. 31. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul. Régen volt szerencsére, már van egy kislányom, és túljutottam rajta.

Ismerős ismerősének a bulijában voltam. Sosem voltam nagyivó, akkor is csak boroztam eredetileg. Egyik srác hozott nekem valami más italt, valami kevertet, azt elfogadtam. Aztán pár héttel később nem jött meg.

De azt hiszem pontosítanom kell, nem volt igazi erőszak, csak nem tudtam magamról. Úgyhogy nem csak alkohol vlt benne. Órákig ilyen rongybaba érzetet keltettem. Tudtam, hogy mi történik, de nem tudtam tennie ellene...

No, de ez nem része a kérdésnek

2013. márc. 31. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

6- os sajnálom.

1. vagyok. És igazából kifejteni én is csak így tudtam volna, ahogy a többiek.

Az élet mellett vagyok, de nem ítélem el, akinek egész életében becsúszik 1 nem kívánt terhesség. Még az ok is mindegy.

- 15 évesen hülye volt, a barátja bemesélte neki, hogy a megszakítás tuti módszer (még felnőttek is vannak, akik ezt elhiszik)

- csődöt mondott a tabi, elszakadt a gumi

- megerőszakolták

- súlyosan beteg a magzat (senkinek nem lenne jó, ha megszületne)

- együtt akarták a szülők,de apuka meggondolta magát

És ezer más is lehet...

És igen. Akinek életében van egy, normális esetben a honlap nélkül is érez bűntudatot. Fájdalmat. Aki meg a 4 után sem tanul meg védekezni, az nem fog ezzel törődni SOHA (ismerek ilyet, járt hozzánk a kh- ba egy ilyen csaj. 18 éves volt, másfél év alatt 3 megszakítás, majd egy szülés, majd szülés után fél évvel újabb abortusz)

2013. márc. 31. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!