Hova lett a biztosítékkiverős kérdés, amiben olyan sok gyöngyszem volt összegyűjtve?
Figyelt kérdés
A kérdésre már nem emlékszem szó szerint, de valami ilyesmi lehetett: "Verte már ki nálatok a biztosítékot egy kérdés vagy a válaszok?" Nagyon szomorú vagyok, hónapok óta követtem azt a kérdést, néha jó volt visszapörgetni is a válaszokat, egy csomó örökzöld hülyeség volt összegyűjtve benne, és most csak úgy törölték???2013. márc. 30. 14:48
1/5 anonim válasza:
Az utóbbi 2 napban ez vagy az 5.ik ilyen kérdés hogy hová tűnt, kiváncsi vagyok hány lesz még, indítottak amúgy egy másikat (második felvonás) így kezdődik.
2/5 A kérdező kommentje:
uh, bocsi, vaksi vagyok...
mindjárt visszanézem akkor a korábbiakat
2013. márc. 30. 14:54
3/5 anonim válasza:
Törtöltette egy túlbuzgó olvasó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
5/5 anonim válasza:
Ezt is törölhetnék, mert nem ide való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!