16 évesen hogyan mondanátok el a szüleiteknek, hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
A barátnőm 16 évesen babát vár. Védekezés mellett lett terhes.2013. márc. 29. 20:03
1/23 anonim 

válasza:

Én is 16 évesen, védekezés mellett lettem terhes. Én odaadtam neki az orvosi papírt és annyit mondtam, hogy "anya terhes vagyok".
2/23 Jégtánc 

válasza:

Őszintén,mindenféle körítés nélkül.
3/23 anonim 

válasza:

Én is azt mondanám, hogy védekeztem. :) (az iyen kérdéseknél 100- ból 99- szer a megszakításra gondolnak az emberek védekezésként)
egyébként kérdésedre a válasz:
"Anya, beszéljünk. Terhes vagyok. Találjuk ki mi legyen"
"Vigyáztunk mi, 2- re zártuk az ajtót!"
4/23 anonim 

válasza:

1-es vagyok. Én tabit szedtem, minden nap(nem hagytam ki) és antibigyót sem szedtem.
5/23 anonim 

válasza:

Anya van egy kis gond, beszélnünk kéne...
6/23 anonim 

válasza:

Teljesen mindegy mit mond így is úgyis egy sok lesz neki. Így álljon elé és mondja el, nem kell körítés.
7/23 anonim 

válasza:

Ugy mondjátok el, hogy mar meglegyen a kész terv a tovább lépésre. Abortusz, vagy ha megtartanátok miből elnézték es hol, stb.
8/23 anonim 

válasza:

Én igaz még 16 se voltam, de tudtam hogy terhes vagyok, és azt is tudtam hogy nem vetetem el, igy vártam 3 hónapott de, azt mondtam anyunak hogy anyu nem jőtt meg.. ő kért időpontott a dokihoz, és ugye a hüvelyi ultrahangon már látszott a keze lába is.. ekkor voltam 11 hetes terhes.. akkor szólt az orvos anyunak hogy jöjönn és nézze meg a kis pocaklakot mert hogy itt az van! Akkor anyu pirosodott..annyit mondot hogy ezt nem hiszi el egész uton mérges volt hozzám se szólt. Majd ithhon el mondta apunak aki anyit mondot reméli ez vicc. Probáltak rá venni az abortuszra de sikerteleün most 8 hónapos a kislányom, imádják.
10/23 anonim 

válasza:

Állj elé,és mond meg "-Anyu hülye voltam nem elég,hogy korán kezdtem a szexuális életet még nem is védekeztem rendesen."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!