Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Törölték a biztosíték kiverős...

Törölték a biztosíték kiverős kérdést?

Figyelt kérdés
2112 válasz volt azthiszem. Sehol sem találom. Még egy szüléses kérdésnél lemaradtam. A kérdező kommentje után volt vhol. Miért törölték? vagy én nem találom?
2013. márc. 29. 16:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem nagyon kár, hogy törölték. Igen lehet volt olyan kérdés ami nem oda illet, de minden második kérdésnél van rossz válasz. Akkor ilyen alapon minden kérdést töröltetni kellene. Az meg, hogy kinek mi a biztosíték kiverő, teljesen egyéni. Ami nekem az lehet a szomszédnak teljesen általános.
2013. márc. 29. 17:08
 12/17 anonim ***** válasza:
59%
Mindenki azt hiszi hogy miattam törölték,én csak belinkeltem oda a bébikompos kérdést,és elmentem pihenni,mire visszajöttem,a bébikompos kérdező a saját kérdésében nekem esett hogy miattam lett törölve.Nem töröltettem semmit,hisz én is napi szinten olvastam azt a kérdést,miért tettem volna?
2013. márc. 29. 17:11
 13/17 anonim ***** válasza:
2013. márc. 29. 17:47
 14/17 anonim ***** válasza:
30%
Köszönöm amugy hogy rögtön 0%-ban hasznos csak a válaszom...
2013. márc. 29. 17:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Az új kérdést is törölték? Na bumm...
2013. márc. 31. 07:30
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem láttam hogy írtál és újra kiírtam hogy "megint töröltél a biztosíték kiverős kérdést?" :D
2013. márc. 31. 08:01
 17/17 A kérdező kommentje:
Na, törölték a másik kérdésemet is:D
2013. márc. 31. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!