Meddig érvényes az apasági nyilatkozathoz a nőgyógyásztól kapott igazolás?
Figyelt kérdés
Március 21-én kértem ki az igazolást a nőgyógyásztól. Úgy volt, hogy még aznap vagy másnap el tudunk menni megcsináltatni az apaságit, de nem így lett. Ez a hét páromnak nem jó, a jövőhéten pedig biztos el lesz havazva az anyakönyvvezető, mert csak 3 napot dolgozik azon a héten. Legközelebbi időpont, ami szóba jöhet április 8. Amikor voltam 30 hetesen voltam, de mikor az anyakönyvvezetőhöz eljutunk 33 hetes leszek. Szerintetek el fogja fogadni az igazolást vagy másikat kell kérnem?2013. márc. 27. 08:47
1/4 anonim válasza:
A hivatala igazolásokat 30 napig fogadjak el.
2/4 anonim válasza:
El fogja fogadni, nem kell újat kérni!
3/4 anonim válasza:
Én a terhesség elején kaptam igazolást és csak 35 hetesen intéztük az apaságit,senki nem nézte mikor írta a doki.A ráírt fogamzás időpontja a lényeg,az pedig nem változik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor nem is aggódom miatta :-)
2013. márc. 27. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!