Akinek terhesség alatt magas volt a vérnyomása vele mi lett?
36. héten lett magas. Kaptam gyógyszert, de nem vitte le, így befektettek. Mivel ott sem tudták levinni, indítani kellett a szülést, ami harmadik alkalommal sikerült. (38. héten)
De, volt olyan szobatársam, aki a 40. hétig kihúzta, gyógyszerekkel szinten tudták tartani.
Szia!
Nekem a 1. terhességemnél a 34. hétig minden vérnyomásom mintaérték volt. A 34. heti vizsgálaton meg olyan extrém magas (170/vlmi), hogy a doki haza se engedett. Még aznap sos császárral megszületett a fiam. A kórházban kaptam ugyan vérnyomáscsökkentőt, de minimálisan segített (lement 160/vlmire).
Egy pillanat alatt lettem toxémiás (nem éreztem semmit, és nem is gyanakodtam, mert csak a 32. héten kezdtem minimálisan vizesedni.)
A császár után pár nappal már visszaállt normálisra a vérnyomásom.
A 2. terhességemnél a 36. héten kezdett csak emelkedni (határeset volt), akkor kaptam dopegytet. A 40. héten volt a progis császárom.
1.vagyok.
35 hetesen lett magas a vérnyomásom, 36 hetesen kerültem kórházba, 38 hetesen engedtek haza. 40+1 hetesen szültem, természetes úton. 10 szem Dopegytet és 4 szem Cordaflexet kellett szednem a szülésig.
Én kérdeztem, hogy nem császároznak meg, azt mondták, nem nyúlnak bele a természetbe :-(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!