Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sürgős! Szülés után milyen...

Sürgős! Szülés után milyen kedélyjavítót lehet szedni? Szoptatok.

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 16:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért akarsz ilyet szedni?

Az normális ha azt érzed néha sírni akarsz vagy rosszabb kedved van,eltart egy pár hétig.nekem is vagy 4hétig sírhatnékom volt.ilyenkor szabadul fel egy csomó hormon,meg még ez így is lesz.Én kb 2hónapja hagytam abba a szoptatást és most kezdem jól érezni igazán magamat,és érzem már régi vagyok-nem testileg ,lelkileg.Eddig én is tökre ingadozó lelkivilágban voltam,de semmit nem vettem volna be.Minek rongálod a szervezetedet.kedély javítónak a sok séta és társaság a megoldás és nagy beszélgetések a pároddal.Ha nem ismerkedni kell.sajnos nekem sem sok ismerősöm van,de legalább a kutyával megyünk sétálni sokat és így könnyebb.Most meg ősztől már viszem játszóházba a kicsit és így könnyebb lesz talán.

te merre laksz,ha gondolod írj privit és beszélgethetünk,hátha úgy könnyebb lesz:)14hós baba mamája

2009. szept. 18. 10:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Lehet rosszul tettem fel a kérdést..

Feszültség oldóra gondoltam, ha ez számít. Mint pl. a Magne B6, de azt szoptatás alatt nem lehet szedni, pedig a terhesség alatt nekem sokat segített.

2009. szept. 18. 15:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Zöld tea?kamilla tea?csokievés? Próbáltad már ezeket?
2009. szept. 19. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!