A fokozatmentesen dönthető háttámla azt takarja, hogy 2 fokozat van? Ülő, fekvő? Igaz?
Nem igaz, nem azt jelenti.
Azt jelenti, hogy nincsenek fokozatok, amik megszabnák, hogy milyen mértékben lehet hátradönteni.
A mi kocsinkon egy vastag, erős zsinór szabályozta,nem előre beépített kallantyúk. Annyira húztam meg a zsinórt, vagy engedtem ki, amennyire akartam.
Tök nem logikus, mert a mi kocsink egy quinny zapp xtra és fokozatmentesen dönthető. Na most ez nálunk azt takarja, hogy ha előre néz az ülés, akkor 3 fokozatba dönthető, ha szembe, akkor kettőbe ( A kettő pedig ülő, félülő, fekvő- tehát ez három nem is kettő, mint ahogy a leírásban van).
Summa summarum fene tudja mit jelent...:D
Erről a kocsiról van szó egyébként!Nem ismeritek véletlen?Írtam nekik e-mailt is, de nem válaszolnak.Érdekelne a kerékmérete és stabilitása?
3-as
Akkor rossz a leírás. Mert a fokozatmentesség alapból nem jelentheti azt, hogy 2-3 fokozat van. Egymásnak mondd ellent a két kijelentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!