Tartanál a lakásban (is) kutyát, gyerek mellett?
Ha a körülmények adottak lennének, igen.
Nálunk nem adottak, ezért nem tartunk kutyát a lakásban.
1. Albérletben élünk - ez önmagában nem lenne gond, a tulaj engedné, de 1 év múlva költözünk, fene tudja, hogy találunk-e olyan lakást, ami minden szempontból jó PLUSZ még kutyát is lehet oda vinni.
2. Nálunk így is sokszor káosz a reggel, legalább is bizonyos napokon. Ebbe még a kutya levitelét is belekalkulálni...
3. Nem hiszem, hogy jelenleg megengedhetnénk magunknak ilyen plusz költséget. Mert azért a kutyatartás nem olcsó. Még az olcsóbb kutyakaja is többletköltség, hát még, ha egy kicsit is minőségibbet akarnék neki adni... Az állatorvosi költségekről nem is beszélve.
Lakásban nem.
Mindig családi házban éltem, születésem óta. Mindig is voltak kutyáink, volt, hogy 4, volt, hogy 6 is. Most, hogy már van 3 gyermekem, szintén családi házban élünk, van 2 kutyánk, mióta a legnagyobb megvan, azóta vannak kutyáink is, de csakis az udvaron. Én a lakásban nem tudnám elképzelni, így nőttem fel. Szeretik a kutyákat a gyerekeim, a kutyák is jól elvannak kint, mert a kazánházban épp a kazán mellett alszanak, nagyon jó kis meleg vackuk volt egész télen:)
Kisgyerek mellé nem vennék kutyát, de ha a baba már egy meglévő kutyus mellé érkezik, azzal nincs semmi gond. Nem azért nem vennék, mert nem higiénikus, hanem mert nagyon sok időt és odafigyelést igényel egy kutya, amit nem biztos, hogy meg tudnék adni egy gyerek mellett.
Amúgy lakásban csak kis testű, lehetőleg rövid szőrű kutyát tartanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!