Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor nem kapok Tgyást?

Most akkor nem kapok Tgyást?

Figyelt kérdés
Júl.23-án szültem.Aug.3-ig korházban voltunk és csak most tudtam meg,hogy kaphatok Tgyást de úgy olvastam csak a szülés napjátol lehet kapni.Senki nem mond semmit és már elegem van.Miért nem lehet megmondani az embernek,h.mi jár gyerek után?
2009. szept. 16. 18:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Először is a munkáltatónak ehhez semmi köze nincsen, az oepnek meg honnan kéne tudni, hogy te igényt tartasz a tgyásra és nem mész vissza rögtön a szülés után dolgozni? Neked kell igényelni minden ellátást, ez a későbbiekben is így lesz és így van a családi pótlékkal is. Semmi sem jár automatikusan! Nyugi, 6 hónapra visszamenőleg lehet kérni a tgyást, úgyhogy nem maradtál le semmiről. Meg fogod kapni, csak később. Mielőbb töltsd le a nyomtatványokat az oep honlapjáról és küldd el!
2009. szept. 16. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!