Hány évesen szültétek az 1. babátok? Tervezett vagy véletlen baba volt? Ha újrakezdhetnétek, várnátok még a babával?
Figyelt kérdés
23 vagyok,szóval nem olyan fiatal már. Nagyon szeretnék babát,de néha mégis eszembe jut,hogy akkor mennyi álmomról,tervemről le kellene mondanom.2013. márc. 16. 22:06
11/14 anonim válasza:
Sajnos már öregen 28 évesen, 24 évesen terveztem, de sokáig nem estem teherbe. Nagyon sajnálom, hogy csak ilyen későn sikerült, mert így már egyke lesz szegény. Ha csak rajtam múlt volna már 20 évesen szültem volna.
12/14 anonim válasza:
23 éves voltam mikor született, tervezett baba volt. Nem várnék, ugyanígy csinálnék mindent. Igen, 1-2 tervről nekem is le kellett mondani, de azt behoztam utána. Most 28 vagyok és úton van a testvér.
13/14 anonim válasza:
24évesen szültem, most 1 éves a pici, tervezett baba volt. Hát néha fáj ezért azért a szívem amiről le kellett mondanom és igazán csak most látom mennyi mindennel jár ez, de egy percre se bántam meg :).
14/14 anonim válasza:
27 évesen szültem az elsőt, tervezett volt. Nagyon is tervezett volt, mert egyébként előbb akartuk, csak nem sikerült.
Ha újrakezdhetném, akkor szülnék, amikor eredetileg "akartam" (25 évesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!