Milyen adapter és hordozó csatlakoztatható Espiro 4 Air típusú babakosihoz?
Figyelt kérdés
Három évvel ezelőtt vásároltuk mózessel és sport résszel a babakocsit.Most szeretnénk hozzá csatlakoztatni hordozót. Próbáltam már felvenni a kapcsolatot azzal a bolttal, ahol akkor vásároltuk, de válaszra sem méltatnak.#Bencu
2013. márc. 15. 11:09
1/3 anonim válasza:
Erre a kocsira gondoltál? Itt a neo hordozót írja adapterrel.
Nekem is tetszik ez a kocsi.
Megírnád mennyire mobilis és hogy bírja a terepet? Köszi
2/3 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van. A Neo hordozót tudod hozzá csatlakoztatni.
Kedves Első Válaszoló!
Szerintem jó kis babakocsi. Egész jól elmegy minden terepen. Bár az idei nagyobb havazásokat már nem bírta. De kisebb hóban simán elmegy. Én szeretem ezt a babakocsit. Egyedül talán a tárolókosarába nehéz pakolni ill. kevés benne a hely.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,sokat segítettetek!!Mi nagyon szerettük,nagyon -nagyon sokat használtuk a kisfiamnál és bírta a strapát.Egyszerű kocsiba tenni,könnyű tolni, kanyarodni vele (ezeket azért írom , mert láttam a barátnőimet, hogy küzdöttek ezekkel a problémákkal), egy hátránya van tényleg, a kis tárolója.Én csak jókat tudok róla mondani.
2013. márc. 17. 05:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!