Ismeri valaki Dr Pataki Zoltán nőgyógyász/szülészt? Érdekelnek a tapasztalatok!
Ő Gyártelepen (Szigetszentmiklóson) rendel illetve az 1. számú klinikán.
Az érdekelne hogy milyen doki odafigyel és törődik rendesen a babával, illetve ki mennyit fizetett neki a vizsgálatokért, ultrahangért és a szülésért?
Szia!
Azt nem tudom, hogy Szigetszentmiklóson rendel-e. Én Budapesten az Erzsébet körúton lévő magánrendelőjébe járok hozzá, illetve az igaz hogy a SOTE 1. szül. és nőgyógyászati klinikán is dolgozik.
Én egy éve kerültem hozzá, szerintem egy nagyon jó választás volt. Kedves, lehet kérdezni, alaposan válaszol rá, nem siettet. Voltak apró problémáim, de a sok-sok tanácsát megfogadtam, és most 8 hetes terhes vagyok! :)
Még csak az első ultrahangon voltam nála, de az összegekről inkább írok neked privit.
Szóval csak jó véleménnyel vagyok róla, bár még a terhesség elején vagyunk. Remélem kapsz majd válaszokat olyanoktól akik már szültek is nála.
üdv, P.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!